Μ. Αντωνίου: «Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας» - OlaDeka

Μ. Αντωνίου: «Υπεγράφη η προγραμματική σύμβαση για την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας»

Χαιρετίζω την σημερινή υπογραφή της προγραμματικής σύμβασης για την κατασκευή της σήραγγας της Κλεισούρας, μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας και της «Εγνατίας Οδού ΑΕ». 

Τα μεγάλα έργα απαιτούν και πολιτικές αποφάσεις. Η Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, προτάσσοντας την ανάπτυξη, φέρει τη δική της σφραγίδα  σε ένα ακόμη αναπτυξιακό έργο.

Σε συνεννόηση με την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, το Υπουργείο Υποδομών & Μεταφορών και την Εγνατία Οδό Α.Ε. ικανοποιούμε ένα πάγιο και διαρκές αίτημα των τοπικών κοινωνιών για περίπου δύο δεκαετίες. 

Η σήραγγα της Κλεισούρας, ένα μεγαλόπνοο έργο, θα ενώσει τρεις περιοχές -Καστοριά, Εορδαία, Αμύνταιο- και θα αποτελέσει εφαλτήριο Περιφερειακής Ανάπτυξης, μειώνοντας τις αποστάσεις και βελτιώνοντας τις συνθήκες οδικής ασφάλειας.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, την πολιτική ηγεσία του  Υπουργείου Υποδομών & Μεταφορών και συγκεκριμένα τον σημερνό Υφυπουργό Γιώργο Καραγιάννη καθώς και την Διοίκηση της Εγνατίας Οδού Α.Ε. για την αγαστή συνεργασία, που είχαμε όλο το προηγούμενο διάστημα. 

Μαρία Αντωνίου

Επικεφαλής Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria