Κερνάω απόψε εγώ… - OlaDeka

Κερνάω απόψε εγώ…

Μια γυναίκα έχει προκαλέσει θύελλα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αφού εντοπίστηκε να κερνάει σφηνάκια αλκοόλ τον κόσμο που περίμενε στην ουρά της ασφαλείας του αεροδρομίου, αφού δεν της επετράπη να πάρει μαζί της τα συγκεκριμένα μπουκάλια σε μια πτήση.

Δε συμβαίνει κάθε μέρα να προσφέρεται κάτι δωρεάν, σπανιότερα ακόμα να μοιράζει μια γυναίκα δωρεάν σφηνάκια ποτού στην ασφάλεια του αεροδρομίου. Αλλά αυτό ακριβώς συνέβη σε αρκετούς ταξιδιώτες, όταν η ασφάλεια του αεροδρομίου απαγόρευσε στη  χρήστη του TikTok με το όνομα «latinnbellaa, να πάρει μπουκάλια Malibu Pineapple και Ciroc vodka  σε μια πτήση.

Υπάρχει βέβαια ο κανόνας των 100ml, ο οποίος θα έπρεπε να είναι αρκετά γνωστός μέχρι τώρα, όπως αναφέρει το theDrinkBusiness.

Σε κάθε περίπτωση, η γυναίκα και οι φίλοι της, αποφάσισαν να μοιράσουν σφηνάκια ποτού στους συνεπιβάτες τους, όπως φάνηκε σε βίντεο που τραβήχτηκε και αργότερα κοινοποιήθηκε στο TikTok.

Η χρήστης, στη συνέχεια πρόσθεσε σε δύο ενημερώσεις: “Ναι πήραμε την πτήση μας, κανείς δεν εκδιώχθηκε. Ήταν μόνο ένα σφηνάκι, κανείς δε μέθυσε.”

Και οι σχολιαστές του TikTok δεν έχασαν την ευκαιρία να μοιραστούν τις σκέψεις τους για την όλη κατάσταση.

“Δεν μπορώ να πιστέψω ότι επιτρέπουν αυτού του είδους τη συμπεριφορά στο αεροδρόμιο και είμαι ακόμα πιο απογοητευμένος που δεν ήμουν εκεί για να συμμετάσχω”, έγραψε αστειευόμενος ένας χρήστης.

“Αυτή πρόκειται να είναι η πιο «ανεβασμένη» βόλτα με αεροπλάνο. Έχετε έτοιμη μια ομάδα για πάρτι.” πρόσθεσε ένας άλλος.

Ωστόσο, δεν ήταν όλοι τόσο ενθουσιασμένοι, ειδικά με την κατάσταση της Covid-19.

“Το γεγονός ότι βγάζουν τις μάσκες τους για να πιουν από το ίδιο μπουκάλι…Υποθέτω ότι το αλκοόλ απολυμαίνει τα πάντα.” έγραψε ένας τρίτος χρήστης του TikTok.

Και δεν ήταν λίγοι όσοι δήλωσαν απογοητευμένοι, λέγοντας πως σε αυτούς δεν έχει συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο όταν περιμένουν στο αεροδρόμιο!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria