Η Καστοριανή Βίκη Παπαδημητρίου υπεύθυνη των εκδηλώσεων του Ιδρύματος Θεοφανώ - OlaDeka

Η Καστοριανή Βίκη Παπαδημητρίου υπεύθυνη των εκδηλώσεων του Ιδρύματος Θεοφανώ

ΙΔΡΥΜΑ  ΘΕΟΦΑΝΩ:  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ

Το Ίδρυμα Θεοφανώ δημιουργήθηκε πριν 2-3 χρόνια με συνεργασία Ελλήνων και Ευρωπαίων προσωπικοτήτων. Κύρια δραστηριότητά τους είναι η απονομή κάθε χρόνο βραβεία σε Ευρωπαϊκούς οργανισμούς ή ατόμων για την προσφορά τους σε διάφορους τομείς της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Αποτελείται από δύο επιτροπές. 

Α) την οργανωτική επιτροπή που αποτελείται από Έλληνες και με Πρόεδρο τον κ. Σταύρο Ανδρεάδη (Πρόεδρο και της Πολιτιστικής Επιτροπής Επιχειρηματιών Βορείου Ελλάδος) και

Β) την συμβουλευτική που αποτελείται από Ευρωπαίους πολιτικούς και επιστήμονες με Πρόεδρο τον πρώην Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Ένωσης κ. Πομπάϊ.  Η απονομή των βραβείων τελείται μονίμως στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στον περίφημο εσωτερικό χώρο της Ροτόντας.

Τα δύο τελευταία χρόνια εδόθη το 2020 βραβείο στο θεσμό Erasmus  για την προώθηση ανταλλαγής φοιτητών και νέων εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης, φέτος δε στο ζεύγος Γερμανών Βιολόγων, Τουρκικής καταγωγής, για την ανακάλυψη του πρώτου εμβολίου για τον Covid 19.  Την όλη οργάνωση, παραγωγή και συντονισμό των εκδηλώσεων αυτών είχε την τιμή να πραγματοποιήσει με μεγάλη επιτυχία η Κα Βίκη Παπαδημητρίου, γόνος Καστοριανής οικογενείας.

Στον πρώτο επόμενο φάκελλο παρουσιάζεται η όλη τελετή της εκδήλωσης απονομής του φετινού βραβείου και στον δεύτερο φάκελλο συζήτηση των βραβευμένων και επίλεκτων πολιτικών και επιστημόνων γύρω από την προσφορά της επιστήμης γενικά σε θέματα υγείας και επιδημιών.

GREEK | AWARD CEREMONY

GREEK | ROUND TABLE SECURING FUTURE WELLBEING THROUGH SC

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria