Ζ. Τζηκαλάγιας: Σήραγγα της Κλεισούρας- Άλλο ένα σημαντικό βήμα σήμερα για να γίνει το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ < πολιτικό μου όνειρο> πραγματικότητα - OlaDeka

Ζ. Τζηκαλάγιας: Σήραγγα της Κλεισούρας- Άλλο ένα σημαντικό βήμα σήμερα για να γίνει το ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΟ < πολιτικό μου όνειρο> πραγματικότητα

Από το ξεκίνημα της πολιτικής μου πορείας ως Υπ.Βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία το 2007 έθεσα ως 1η μου προτεραιότητα την δυνατότητα καθημερινής πρωί-βράδυ αεροπορικής σύνδεσης του Διεθνούς Αεροδρομίου Δ.Μακεδονίας της Καστοριάς με την Αθήνα.Αυτό πάντοτε ξενίζει! ακόμη και σήμερα πολλούς!.Απαραίτητη προϋπόθεση η διασφάλιση της εύκολης πρόσβασης στους 80χιλ.κατοίκους της Εορδαίας και του Αμυνταίου.Και αυτό εξασφαλίζεται με την σήραγγα της Κλεισούρας.

Αυτά έθεσα ως ΠΡΩΤΗ προτεραιότητα για την Καστοριά! στην πρώτη μου συνάντηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως Πρωθυπουργό τον Οκτώβριο του 2019.Το αποδέχθηκε αμέσως και η ύπαρξη της έτοιμης μελέτης από την πρ.Νομαρχία Καστοριάς λειτούργησε ως καταλύτης για την γρήγορη ένταξη από την Περιφέρεια.

Αισθάνομαι ευτυχής που σήμερα γίνεται άλλο ένα σημαντικό βήμα πριν την δημοπράτηση του έργου που έρχεται σύντομα.Υπογράφεται η Προγραμματική Σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας Δ.Μακεδονίας και της Εγνατίας Α.Ε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria