ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Στο +4 ξέφυγε η Καστοριά, έκανε το 7 στα 7! - OlaDeka

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Στο +4 ξέφυγε η Καστοριά, έκανε το 7 στα 7!

Την διαφορά της από τους διώκτες της αύξησε κατά 4 βαθμούς η Καστοριάμετά τα αποτελέσματα της 7ης αγωνιστικής της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (Miss Kids).

Οι ερυθροκίτρινοι πέρασαν νικηφόρα και από το γήπεδο των Μανιάκων, όπου σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο επικράτησαν με σκορ 0-4 της τοπικής και 3ης στην βαθμολογία ΑΕ Γραμμοχωρίων, ενώ εξακολουθεί να είναι η μοναδική ομάδα που έχει το απόλυτο (7 στα 7), με την παραγωγικότερη επίθεση (27) και ταυτόχρονα η εστία της ακόμη δεν έχει παραβιαστεί. Παράλληλα, μετά την νέα γκέλα του Παναργειακού, αύξησε πλέον κατά 4 βαθμούς την διαφορά της από την 2η θέση.

Συγκάτοικο στην 2η θέση της βαθμολογίας απέκτησε ο Παναργειακός, μετά την νέα συνεχόμενη απώλεια βαθμών (1η εντός έδρας), με αντίπαλο την Δόξα Κορησού, σε ένα ματς που έληξε ισόπαλο χωρίς τέρματα.

Στον δρόμο των νικηφόρων εμφανίσεων επέστρεψε η Αστραπή Μεσοποταμίας, μετά την άνετη νίκη που πέτυχε εντός έδρας κόντρα στην ΑΕ Βιτσίου με το ευρύ σκορ 5-0 και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του Παναργειακού, τον ισοβάθμησε στην 2η θέση με 17 βαθμούς.

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας πανηγύρισε ο Γράμμος Μαυροχωρίου, ο οποίος με δύο γκολ που πέτυχε στο α’ ημίχρονο, πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο των Αμπελοκήπων επικρατώντας της τοπικής Δόξας με σκορ 0-2, υποχρεώνοντας τους μαυραετούς να παραμείνουν χωρίς νίκη εντός έδρας για ένα ακόμη ματς και να βρίσκονται σε δυσμενή βαθμολογική θέση.

Για μία ακόμη χρονιά ματς της ημέρας ήταν αυτό μεταξύ των ομάδων Ηρακλής Πολυκάρπης-Ομόνοια Βογατσικού. Οι αναμετρήσεις των δύο ομάδων χαρακτηρίζονται πλούσιες σε θέαμα,  συγκινήσεις και πολλά γκολ. Έτσι και φέτος, 5 γκολ, δύναμη, πλούσιο θέαμα, ανατροπές, με τον τοπικό Ηρακλή να βάζει φρένο στην αρνητική παράδοση των τελευταίων ετών και με την σπουδαία του νίκη με ανατροπή (από 1-2), να επικρατεί τελικά με 3-2, βελτιώνοντας παράλληλα την βαθμολογική του θέση, σε αντίθεση με την Ομόνοια, η οποία γνώρισε την 3η ήττα σε ισάριθμα ματς εκτός έδρας.

Βαθμούς και γκολ μοιράστηκαν ΑΟ Κάστωρ και Πεντάβρυσος, ματς που έληξε ισόπαλο με σκορ 1-1, με τις δύο ομάδες να προσθέτουν από έναν βαθμό στο ενεργητικό τους

Τέλος, ρεπό είχε ο Νταηλάκης.

AΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (7η)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria