ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – Με νίκες προχώρησαν τα φαβορί - OlaDeka

ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ : Αμετάβλητη η κορυφή – Με νίκες προχώρησαν τα φαβορί

Χωρίς εκπλήξεις και με φυσιολογικά αποτελέσματα κύλησε η 4η αγωνιστικήτης Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς (Miss Kids), στην οποία σημειώθηκαν 26 γκολ, ενώ απουσίαζε το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Η κατάσταση στην κορυφή της βαθμολογίας παρέμεινε αμετάβλητη, αφού οι πρωτοπόροι προχώρησαν με νίκες, μετατοπίζοντας το ενδιαφέρον για τις επόμενες αγωνιστικές.

Καστοριά, Παναργειακός και Δόξα Κορησού είναι οι μοναδικές ομάδες που έχουν  το απόλυτο (4 στα 4) και οδηγούν αήττητες την κούρσα του πρωταθλήματος, ενώ την επόμενη αγωνιστική δεσπόζει το ντέρμπι κορυφής Καστοριά- Κορησός.

Σε απόσταση αναπνοής με διαφορά δύο βαθμών ακολουθεί η Αστραπή Μεσ/μίας, η οποία επίσης παραμένει αήττητοι, ενώ τρεις ομάδες, ΑΟ Κάστωρ, Βίτσι και Πεντάβρυσος, είναι οι μοναδικές που δεν έχουν καταφέρει να πετύχουν νίκη και παραμένουν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Ασταμάτητη η Καστοριά πέρασε νικηφόρα και από το Νταηλάκη επικρατώντας της ομώνυμης ομάδας στο ντέρμπι της πόλης με το καθαρό σκορ 0-3, διατηρώντας για μία ακόμη αγωνιστική ανέπαφη την εστία της, διαθέτοντας – μαζί με την Αστραπή Μ. – την παραγωγικότερη επίθεση (16), αλλά και την καλύτερη άμυνα (0).

Σημειώνοντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Παναργειακός επιβλήθηκε της Δόξας Αμπελοκήπων (2-0), συνεχίζοντας και αυτός την εντυπωσιακή του πορεία στο νέο πρωτάθλημα, έχοντας εξαιρετικούς συντελεστές τερμάτων (13 υπέρ-1 κατά).

Δύσκολη και αγχωτική νίκη πέτυχε η Δόξα Κορησού, η οποία με δύο γκολ που πέτυχε στην επανάληψη, λύγισε την αντίσταση  της μαχητικής ΑΕ Βιτσίου, δίνοντας συνέχεια στην ομολογουμένως εξαιρετική της πορεία.

Νίκη με ανατροπή για την Αστραπή Μεσοποταμίας που απέδρασε με το τρίποντο από την πολυκάρπη, επικρατώντας του τοπικού Ηρακλή με σκορ 1-3, υποχρεώνοντας τους πράσινους στην 1η εντός έδρας ήττα.

Ξέσπασε η Ομόνοια Βογατσικού μετά τα άσχημα αποτελέσματα, συνέτριψε με το επιβλητικό σκορ 7-1 της Πενταβρύσου και πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μιας και ήταν η πρώτη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Άρωμα Αγγλίας με ανατροπές, πολλά γκολ και συγκινήσεις στην αναμέτρηση Γράμμος Μαυροχωρίου-Γραμμοχώρια. Οι δύο ομάδες πρόσφεραν πλούσιο και συναρπαστικό θέαμα, με τα ελάφια να επικρατούν τελικά με σκορ 3-4, επιστρέφοντας ταυτόχρονα στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Τέλος, ρεπό είχε το ΑΟ Κάστωρ.

Τα αποτελέσματα (4η αγωνιστική)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria