Δήμος Καστοριάς: Ειδική διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 - OlaDeka

Δήμος Καστοριάς: Ειδική διανομή τροφίμων ΤΕΒΑ την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Ο Δήμος Καστοριάς, ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί ειδική διανομή τροφίμων του «Επιχειρησιακού Προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής ΤΕΒΑ 2018-2019». Λόγω του περιορισμένου αριθμού Τροφίμων και ΒΥΣ στην αποθήκη της Σύμπραξης, η συγκεκριμένη διανομή θα πραγματοποιηθεί μόνο σε Οικογένειες με ανήλικα μέλη έως 17 ετών.

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από ώρα: 9:00 π.μ έως 13:00 στον χώρο του ΔΗ.ΝΑ.Κ. Καστοριάς, όπου θα εξυπηρετηθούν οι ειδικές ομάδες των ωφελούμενων του Δήμου Καστοριάς και της Ιεράς Μητρόπολης Καστοριάς. Οι ωφελούμενοι θα ενημερωθούν με γραπτό μήνυμα (sms) στο κινητό τους τηλέφωνο.

Οι δικαιούχοι του προγράμματος θα παραλάβουν τα προϊόντα με την επίδειξη της απόφασης έγκρισης ΚΕΑ ή του ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης που παραλαμβάνει και σε περίπτωση αδυναμίας προσέλευσης των ιδίων, με επιπλέον κατάθεση εξουσιοδότησης ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής) και επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας. 

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι να ακολουθήσουν τις παρακάτω οδηγίες: 

  • Να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής των τροφίμων αυστηρά στην προκαθορισμένη μέρα και ώρα που θα τους κοινοποιηθεί με SMS. Είναι εξαιρετικά σημαντικό να τηρηθεί ο συγκεκριμένος κανόνας για την αποφυγή συνωστισμού. 
  • Να διαθέτουν το κατάλληλο έγγραφο πιστοποίησης/ταυτοποίησης δηλαδή το ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης μαζί με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή με την  εξουσιοδότηση του ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής).
  • Κατά τη ταυτοποίηση και παραλαβή να φορούν μάσκα. 

Πληροφορίες:  Παγούνης Νικόλαος, τηλ. 2467350217

Γραφείο Τύπου                                 Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2021

Ανακοίνωση

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria