Γιώργος Τράγκας από την Καστοριά: “η χώρα είναι στα βράχια” - OlaDeka

Γιώργος Τράγκας από την Καστοριά: “η χώρα είναι στα βράχια”

Στην Καστοριά βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του κινήματος “Ελεύθεροι Άνθρωποι” Γιώργος Τράγκας, στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιεί στην Βόρεια Ελλάδα.

Στη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε άσκησε δριμύτατη κριτική στην κυβέρνηση για την πολιτική της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι “η χώρα είναι στα βράχια”.

“Περιοδεύω όλη την Βόρεια Ελλάδα όπως και όλη την επικράτεια προκειμένου να καταγράψω προβλήματα και να καταλάβω σε τι κατάσταση βρίσκονται σήμερα οι Έλληνες.

Η χώρα μας είναι σε πρωτοφανή παρακμή οικονομική και πολιτική.

Η πολιτική ηγεσία την οποία έχουμε τα τελευταία δέκα χρόνια και βάλε, παράγει τα ίδια καταστροφικά αποτελέσματα.

Η χώρα είναι στα βράχια και λέγονται καθημερινά πελώρια και χυδαία ψέματα γιατί χρωστάμε μισό τρις δολάρια,κάτι το οποίο ουδείς μπορεί να συνειδητοποιήσει και πολύ περισσότερο οι πολιτικοί μας. Μιλάνε για ανάπτυξη σε μία χώρα η οποία σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση των Αμερικανών χρωστάει 480 και βάλε δις δολάρια. Δηλαδή 420 δις ευρώ.

Δεν γνωρίζω καμία χώρα σε όλο τον πλανήτη που να μπορεί με μισό τρις δημόσιο χρέος και μάλιστα με έναν πληθυσμό εννιά εκατομμύρια γηρασμένο, μία χούφτα γης, να μπορεί να ξεπληρώσει τέτοιο χρέος. Από χρόνο σε χρόνο ανεβαίνει το χρέος και ταυτόχρονα μεγαλώνει ο αριθμός των πολιτών που χρωστούν σε τράπεζες και Δημόσιο.

4.300.000 Έλληνες δεν κοιμούνται το βράδυ λόγω αγωνίας από την υπερχρέωση και φοβούνται ότι θα χάσουν το σπίτι τους ή την δουλειά τους, ή δεν θα μπορούν να ζήσουν και τα παιδιά τους, θα φύγουν, θα μεταναστεύσουν.

Όπου πήγα στην Ελλάδα και με πενήντα χρόνια δημοσιογραφικής εμπειρίας, συνάντησα λίγους νέους να περπατάνε στους δρόμους. Ολοένα και λιγότερους. Οι νέοι φεύγουν στο εξωτερικό.

Τα ακραία περιοριστικά μέτρα για τον υπαρκτό ιό τον μεταδοτικό, τον Covid-19, έσπρωξαν τη χώρα στην πρώτη αιτία θανάτου. Δηλαδή στην φτώχεια. Εδώ στην Ελλάδα παρακολουθούμε αν θέλετε, ένα δόλιο εγχείρημα ελέγχου του πληθυσμού.

Ο πληθυσμός επειδή περνάει από τη μία εποχή στην άλλη σε σκληρότερη κατάσταση, κάποιοι στο κέντρο των Αθηνών θέλουν να τον παθητικοποιούν και να τον ελέγχουν πλήρως.

Φοβούνται μαζικές αντιδράσεις των Ελλήνων για το οικονομικό, όχι για τον Covid-19.

Έτσι λοιπόν, αφού επί μνημονίου έβγαλαν ψεκασμένους τους Έλληνες, γραφικούς και εξτρεμιστές όσους αντιδρούσαν, τώρα θέλουν να μας χωρίσουν να μας διχάσουν σε εμβολιολάγνους και εμβολιομάχους.

Σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους.

Η άποψη η δική μου είναι ότι θα έπρεπε η παρούσα κυβέρνηση και όλοι μας, να ακολουθούμε ατομικά μέτρα προφύλαξης και μάλιστα θα έλεγα οι ευάλωτες ομάδες, θα έπρεπε να προσέχουν περισσότερο.

Ο κύριος Μητσοτάκης και οι μη λοιμωξιολόγοι οι οποίοι βγαίνουν στα παράθυρα, είναι θα έλεγα, ότι χειρότερο για την οικονομία και κυρίως για την ψυχολογία του ελληνικού λαού.

Ιατρική δεν ασκείται με μαστίγιο. Ιατρική δεν ασκείται με βούρδουλα. Η ιατρική έχει μέσα της την παρηγορητική σχολή.

Ο γιατρός για να σε πείσει να κάνεις μία θεραπεία, ένα εμβόλιο, πρέπει να είναι γλυκύς.

Πέραν αυτού, παραβιάζεται η απόφαση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου που λέει ότι συναινετικό και μόνο συναινετικό το εμβόλιο.

Ή είμεθα Ευρωπαίοι,ή είμεθα αλλά καρτ Ευρωπαίοι.

Ή πιστεύουμε στην Ευρώπη και συμφωνούμε με τις αποφάσεις της ή δεν είμεθα ευρωπαίοι.

Η Ευρώπη και ο κώδικας της Νυρεμβέργης λέει ότι κανείς δεν μπορεί να τρυπηθεί από εμβόλιο ή οποιαδήποτε άλλη θεραπεία επεμβατική η προληπτική χωρίς να συναινεί ο ίδιος.

Δεν γίνονται ιατρικές πράξεις σε κανέναν άνθρωπο. Μόνο οι ναζί στα στρατόπεδα συγκέντρωσης, οι φασίστες, έκαναν πειράματα πάνω σε ανθρώπους χωρίς τη συναίνεσή τους”, σημείωσε μεταξύ άλλων.

Αναφέρθηκε στην συνέχεια στο Κίνημα  “Ελεύθεροι Άνθρωποι” επισημαίνοντας:

“Το δικό μου κόμμα είναι βαθύτατα δημοκρατικό. Αντιτάσσεται σε οποιαδήποτε μορφή βίας. Πολιτικής, υγειονομικής, στρατιωτικής, λεκτικής. Σε οποιαδήποτε μορφή βίας.

Εκπροσωπώ σίγουρα την κεντροδεξιά και τη δεξιά. Τις δημοκρατικές δυνάμεις του χώρου. Εκπροσωπώ σίγουρα όσους πιστεύουν ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες. Εκπροσωπώ σίγουρα αυτούς που θέλουν ένα Κοινοβούλιο ανανεωμένο, ένα Κοινοβούλιο που να εκπροσωπεί τους πολίτες.

Εκπροσωπώ αν θέλετε μετά από πενήντα χρόνια δημοσιογραφίας, ένα μεγάλο μέρος των Ελλήνων. Την φωνή των Ελλήνων την οποία εκπροσωπούσα και στο ραδιόφωνο.

Θεωρώ απαράδεκτο να είναι η πατρίδα μου σε τέτοια παρακμιακή φάση. Θεωρώ απαράδεκτο να κινείται ενάμισι τετραγωνικό χιλιόμετρο πέριξ του Μαξίμου.

Θα έπρεπε να είναι εδώ στον βορρά και να καταγραφεί προβλήματα. Στην Κοζάνη, στην Καστοριά, στην Βέροια, στην Κατερίνη. Όπου ο κόσμος φοβισμένος είτε εμβολιασμένος είτε ανεμβολίαστος, δεν έχει σήμερα τα προς το ζην.

Κλείνουν μαγαζιά ή θα κλείσουν, δεν δουλεύει η εστίαση. Τι περιμένει ο κύριος Μητσοτάκης να αναβληθεί στο κέντρο του συντάγματος ο μεγαλύτερος πίδακας πετρελαίου ή φυσικού αερίου; Δεν κινείται. Κινείται μόνο για τους φίλους. Εξυπηρετεί οργανωμένα συμφέροντα”.

Κατά την εδώ παραμονή του ο κύριος Τράγκας είχε συναντήσεις με εκπροσώπους παραγωγικών τάξεων.

fonikastorias.gr Ε.Ψ.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria