Για έναν ιδιώτη, κλείνει ο δρόμος κάθε λίγο και ταλαιπωρείται όλος ο κόσμος - OlaDeka

Για έναν ιδιώτη, κλείνει ο δρόμος κάθε λίγο και ταλαιπωρείται όλος ο κόσμος

Δεν φτάνει που έτσι κι αλλιώς η συγκοινωνία Καστοριάς-Φλώρινας είναι δύσκολη, έρχεται τώρα και αυτή η πολύωρη απαγόρευση της κυκλοφορίας κάθε λίγο και λιγάκι και περνά σαν μια κανονικότητα ενώ μόνο αυτό δεν είναι.

Αναφερόμαστε στις πολύωρες διακοπές κυκλοφορίας που επιβάλλονται για να μεταφέρει τις τεράστιες ανεμογεννήτριες της ιδιωτική εταιρεία στις βουνοκορφές της περιοχής.

Το…τέρας έχει φορτωθεί και σε λίγο θα χιμήξει στον δρόμο για να δημιουργήσει κυκλοφορικό «έμφραγμα» σε κεντρικό οδικό άξονα που ενώνει δύο ολόκληρες περιφερειακές ενότητες και απίστευτα προβλήματα στους πολίτες τους. Έτσι…γιατί μπορεί…Ανήθικα και προκλητικά!

Οι οδηγοί βρίσκονται ξαφνικά προ αρνητικής εκπλήξεως όταν ενώ κινούνται πάνω στον συγκεκριμένο οδικό άξονα, βλέπουν το σήμα του τροχονόμου που τους υποχρεώνει να σταματήσουν. Και όλοι ρωτούν: «τι έγινε ρε παιδιά; Ατύχημα; Έργα της πολιτείας; Χάλασε ο δρόμος; έπεσε κανα δέντρο; Κατολίσθηση;

Ουρές ακινητοποιημένων οχημάτων στην Βίγλα

Τόποτε από τα παραπάνω. Κάποια ιδιωτική εταιρεία, μεταφέρει τα ογκώδη στοιχεία των αιολικών της και για αυτό πρέπει όλοι να κάνετε στην «μπάντα»!

Απασχολούνται, περιπολικά και στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας εν είδει ιδιωτικής security λες και δεν έχουν άλλες δουλειές να κάνουν. Το κόστος βέβαια σε εμάς τα κορόιδα, έτσι;

Εργαζόμενοι δεν φτάνουν στον τόπο εργασίας τους και χάνουν μεροκάματο ή κερδίζουν μια επίπληξη από τον εργοδότη.

Εκπαιδευτικοί δεν μπορούν και δεν πάνε ποτέ στους μαθητές τους που ούτε ο κορονοϊός δεν τους εμποδίζει πλέον να κάνουν μάθημα.

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, σε άλλο μπλόκο μετά τη Βίγλα Πισοδερίου, στην διασταύρωση για Κρυσταλλοπηγή, ο αστυνομικός σου λέει (σύμφωνα με τις εντολές που λαμβάνει) ότι εάν δεν θέλεις να περιμένεις εκεί 4ωρα και βάλε, μπορείς να πας στην Καστοριά μέσω Κρυσταλλοπηγής, να προσθέσεις περισσότερα χιλιόμετρα για να φτάσεις στον προορισμό σου και να πληρώσεις και διόδια για να περάσεις από τον κάθετο άξονα της Εγνατίας. Αν σου φαίνεται ακριβό και παράλογο το…απρόσμενο χαράτσι, κάτσε εδώ και απόλαυσε τη φύση…

Και κανείς δεν μιλάει. Κανείς δεν ασχολείται. Και γεννιούνται πολλά απλά ερωτήματα. Εμένα τον πολίτη με ρώτησε κανείς; Εμένα τον μεροκαματιάρη θα με αποζημιώσει κανείς; Η πολιτεία είναι ευχαριστημένη που το παίζει «γιουσουφάκι» στον ιδιώτη; Μπορεί ένας αγρότης ή οποιοσδήποτε βιοπαλαιστής να διακόψει την κυκλοφορία του δρόμου για ολοκληρα 6ωρα σε ώρα αιχμής μέσα στη μέρα;

Νύχτα δεν μπορεί να γίνει αυτή η μεταφορά που η κυκλοφορία ελαχιστοποιείται;

Όλα αυτά μόνο στο «Ελλαδιστάν»!

Προς το παρόν απολαύστε το νέο δελτίο τύπου:

Την προσωρινή σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας παντός οχήματος εκτός των οχημάτων άμεσης ανάγκης, κατά τη διάρκεια πραγματοποίησης μεταφοράς τμημάτων ανεμογεννητριών από το 19ο χλμ. μέχρι το 42ο χλμ. Ε.Ο. Φλώρινας – Καστοριάς για αύριο, Σάββατο 27 Νοεμβρίου, έως και τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου, ανακοίνωσε η Τροχαία Φλώρινας.

Η διακοπή της κυκλοφορίας θα γίνει από τις 08:30 έως τις 14:30. Σύμφωνα με την απόφαση, η προσωρινή σταδιακή διακοπή κυκλοφορίας θα διαρκέσει για το χρονικό διάστημα που θα απαιτηθεί προκειμένου να διανυθεί η απόσταση μέχρι την έξοδο του συρμού στο χιονοδρομικό κέντρο «Βίγλας».

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria