Β΄ ΕΠΣ : Ρετιρέ για δύο, Νεστόριο και Λακκώματα συγκατοικούν στην κορυφή - OlaDeka

Β΄ ΕΠΣ : Ρετιρέ για δύο, Νεστόριο και Λακκώματα συγκατοικούν στην κορυφή

Την πρώτη απώλεια βαθμών γνώρισαν τα Λακκώματα, μετά την ισοπαλία με σκορ 1-1 που απέσπασαν στο Χιλιόδενδρο, κάτι που έδωσε την ευκαιρία στο Νεστόριο να συγκατοικήσει στην κορυφή της βαθμολογίας, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής ημέρας.

Η ομάδα του Νεστορίου επικράτησε με σκορ 3-0 της Φλατσάτας Οινόης και συμπλήρωσε 4 ματς χωρίς ήττα, ενώ σε συνδυασμό με την απώλεια των Λακκωμάτων, αναρριχήθηκαν για πρώτη φορά φέτος στην κορυφή της βαθμολογίας. Μάλιστα την επόμενη αγωνιστική, έχει δύσκολη αποστολή, καθώς δοκιμάζεται εκτός έδρας κόντρα στην ανεβασμένη και 2η πλέον στην βαθμολογία ομάδα της Καστοριάς.

Στα αξιοσημείωτα της 5ης αγωνιστικής ήταν τα λίγα γκολ (21), εκ των οποίων τα 10 από αυτά σε ένα ματς!!! Ενώ ξεχώρισε το σκορ 3-0, το οποίο εμφανίστηκε σε τρεις από τους πέντε αγώνες!!!

Σε απόσταση αναπνοής στη 2η θέση με διαφορά 1 βαθμού ακολουθούν δύο ομάδες. Πρόκειται για τους Ροσσονέρι, οι οποίοι επέστρεψαν στις νικηφόρες εμφανίσεις, σημειώνοντας μάλιστα το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας, επικρατώντας εύκολα στην Λεύκη με σκορ 0-3.

Επιτυχιών συνέχεια -3η σερί -για τη Νέα Καστοριά, η οποία απέδρασε με το τρίποντο από το Κωσταράζι, επικρατώντας εύκολα με σκορ 0-3, υποχρεώνοντας τον τοπικό ΠΑΟΚ στην 1η εντός έδρας ήττα.

Άρωμα Αγγλίας στα Κορέστεια, στην αναμέτρηση Μακροχώρι-Ελπίδες Μεσ/μίας, με τις δύο ομάδες να προσφέρουν πλούσιο θέαμα και συγκινήσεις, όπου το τελικό σκορ 5-5 αντικατοπτρίζει απόλυτα την εικόνα της συναρπαστικής αναμέτρησης.

Τέλος, ρεπό είχε ο Κρόνος/Γραμμοχώρια.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria