Β΄ ΕΠΣ : Αποσπάστηκαν στην κορυφή τα Λακκώματα – Σε απόσταση αναπνοής η Νέα Καστοριά - OlaDeka

Β΄ ΕΠΣ : Αποσπάστηκαν στην κορυφή τα Λακκώματα – Σε απόσταση αναπνοής η Νέα Καστοριά

Τα πολλά γκολ (28) και οι ανακατατάξεις στις πρώτες θέσεις ξεχώρισαν στην 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένα την μοναξιά της κορυφής του βαθμολογικού πίνακα απολαμβάνει η ομάδα των Λακκωμάτων, η οποία συνέχισε αήττητη την εντυπωσιακή της πορεία, επικρατώντας με το ευρύ  σκορ 5-1 του Μακροχωρίου.

Στο ντέρμπι της αγωνιστικής η Νέα Καστοριά πήρε σπουδαία νίκη με σκορ 4-2 επί του Νεστορίου, και πέρασε μόνη της στην 2η θέση, διευρύνοντας το σερί των νικηφόρων εμφανίσεων (4η σερί νίκη) γκρεμίζοντας από το ρετιρέ τον σημερινό του αντίπαλο, ο οποίος γνώρισε την 2η ήττα στο πρωτάθλημα μετά από 4 αγωνιστικές και οπισθοχώρησε στην 3η θέση.

Την 2η εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Κεραυνός Χιλιοδένδρου επικρατώντας με το καθαρό σκορ 2-0 του ΠΑΣ Λεύκης και αναρριχήθηκε στην 3η θέση.

Το πρώτο τρίποντο εκτός έδρα πήρε ο ΠΑΟΚ Κωσταραζίου, που πέρασε νικηφόρα από το γήπεδο του Άργους, κόντρα στους Ροσσονέρι με σκορ 2-3.

Στις νικηφόρες εμφανίσεις μετά από δύο αγωνιστικές επέστρεψε ο N. Κρόνος/Γραμμοχώρια, ο οποίος πέτυχε το σκορ της ημέρας, συντρίβοντας εκτός έδρας τις Ελπίδες Μ. με το επιβλητικό σκορ 0-9.

Τέλος, ρεπό είχε η Φλατσάτα Οινόης.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ (6η)

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria