Α' ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Ήττα 0-4 της Καστοριάς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ - OlaDeka

Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Ήττα 0-4 της Καστοριάς από τον πρωτοπόρο ΠΑΟΚ

Την 1η ήττα εντός έδρας στο φετινό πρωτάθλημα με σκορ 0-4 γνώρισαν οι γυναίκες της Καστοριάς, στην αναμέτρησή τους με αντίπαλο τον πρωτοπόρο και αήττητο ΠΑΟΚ Morris, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Women’s Football League.

Η ομάδα της Καστοριάς είχε φιλότιμες προσπάθειες, ωστόσο όμως δεν μπόρεσε σε καμία περίπτωση να αντιδράσει και  να προβάλει κάποια αντίσταση στην ισχυρή ομάδα του ΠΑΟΚ και υπέκυψε φυσιολογικά στην ανωτερότητα του αντιπάλου, ο οποίος έκανε το 5χ5 και προελαύνει στην βαθμολογία.

Ο Δικέφαλος μπήκε δυνατά στο γήπεδο και απείλησε δύο φορές από πλάγια θέση με την μπάλα να καταλήγει στο δοκάρι μετά από σουτ των Καλέση και Γιαννακά στο 10ο και στο 17ο λεπτό αντίστοιχα. 

Οι «ασπρόμαυρες» βρήκαν τον δρόμο προς τα δίχτυα με την συνήθη ύποπτο, Έσε Ακίντα να σκοράρει στο 28′. 

Λίγα λεπτά αργότερα, ο ΠΑΟΚ Morris διπλασίασε τα τέρματά του με σουτ “curler” της Γεωργίας Χαλατσογιάννη από τα 20 μέτρα. 

Η ομάδα του Λευτέρη Κανάτα δεν σταμάτησε την πίεση της και στο 39′ ήταν η σειρά της Κωνσταντίνας Στράντζαλη να στείλει την μπάλα στα δίχτυα με σουτ 20 μέτρων για το 0-3, που ήταν και το σκορ ημιχρόνου. 

Στην επανάληψη, ο Δικέφαλος είχε τον πρώτο λόγο στο χορτάρι και στο 60ο λεπτό η Ακίντα, έχασε μεγάλη ευκαιρία για το 0-4. Στο 70′ μετά από κάθετη μπαλιά “τρύπα” της Μαρίας Καλέση, η Ελπίδα Κατσάνου νικήθηκε στο τετ-α-τετ από την τερματοφύλακα της Καστοριάς. 

 Τελικά το τέταρτο γκολ για τον Δικέφαλο ήρθε στο 89′, με ψύχραιμο πλασέ της Φάνης Δοϊρανλή. 

Αποτελέσματα 5η αγωνιστική :

ΓΠΟ Καστοριάς-ΠΑΟΚ        0-4

ΑΕΛ 64-Ελπίδες Καρδίτσας

ΓΠΟ Γιάννενα-Αγροτικός Αστέρας 

Δόξα 2016-Άρης Θεσσαλονίκης

Ρεπό: Τρίκαλα ΘΕΟΝΗ

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria