"Elsa 2.0": Η πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας με Τάσο Νούσια και Μυριέλλα Κουρεντή - OlaDeka

“Elsa 2.0”: Η πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας με Τάσο Νούσια και Μυριέλλα Κουρεντή

Γεγονός αποτελεί η πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές τον Τάσο Νούσια και την Μυριέλλα Κουρεντή.

Γεγονός αποτελεί η πρώτη ελληνική σειρά επιστημονικής φαντασίας με πρωταγωνιστές τους Τάσο Νούσια και Μυριέλλα Κουρεντή και τίτλο “Elsa 2.0”.

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Elsa 2.0” θα μεταδοθεί online στις 10 Οκτωβρίου σε ποιότητα 4Κ, χωρίς να έχουν γίνει περσσότερα γνωστά.

Σύμφωνα με την Flow Films, ένας επιστήμονας συντετριμμένος από τον πρόσφατο ξαφνικό χαμό της γυναίκας του αδυνατεί να ξεχάσει τις τελευταίες στιγμές μαζί της πριν τον τραγικό της θάνατο. Ως ειδικός ρομποτικής, μηχανικός, επιστήμονας δεδομένων και τεχνητής νοημοσύνης, απομονώνεται στο προσωπικό του εργαστήρι αποφασισμένος να την φέρει πίσω στη ζωή.

Δείτε το εντυπωσιακό τρέιλερ:

Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας πρόκειται για μια δραματουργία επιστημονικής φαντασίας, όπου ενασχολείται με την απώλεια, αγάπη, μετάνοια και φιλοδοξία με πρωταγωνιστές δύο καταξιωμένους Έλληνες ηθοποιούς, τον Τάσο Νούσια και την Μυριέλλα Κουρεντή, και δημιουργημένη από βραβευμένους συντελεστές του Ηνωμένου Βασιλείου.

aelsa

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria