Φώφη Γεννηματά: Αποσύρεται από την κούρσα εκλογής Προέδρου στο ΚΙΝΑΛ - Εισήχθη στο νοσοκομείο - OlaDeka

Φώφη Γεννηματά: Αποσύρεται από την κούρσα εκλογής Προέδρου στο ΚΙΝΑΛ – Εισήχθη στο νοσοκομείο

Εκτός της «κούρσας» διεκδίκησης της ηγεσίας του ΚΙΝ.ΑΛ. θέτει εαυτόν η Φώφη Γεννηματά, η οποία νοσηλεύεται στον Ευαγγελισμό με συμπτώματα ειλεού

Στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» εισήχθη το βράδυ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου η Φώφη Γεννηματά. Ακολουθεί η ανακοίνωση του νοσοκομείου: «Η κ. Φώφη Γεννηματά, Πρόεδρος του ΚΙΝ.ΑΛ., εισήχθη εκτάκτως εχθές το βράδυ με συμπτώματα ατελούς ειλεού. Μετά από εκτενείς εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι η κατάσταση οφείλεται σε υποτροπή της βασικής της νόσου». 

Φώφη Γεννηματά: Δεν θα συμμετάσχω ως υποψήφια για την εκλογή Προέδρου στο ΚΙΝΑΛ

Λίγη ώρα αφότου έγινε γνωστό ότι εισήχθη στο νοσοκομείο, η Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η επιδείνωση της κατάστασης της υγείας μου που απαιτεί νοσηλεία και αντιμετώπιση, με υποχρεώνει να μη συμμετάσχω ως υποψήφια στην εκλογική διαδικασία για την εκλογή Προέδρου του Κινήματος Αλλαγής. Ως Πρόεδρος μέχρι την ανάδειξη νέας ηγεσίας αλλά και ως βουλευτής μετά, προτεραιότητα μου παραμένει η ενότητα και η προοπτική της παράταξης»

Η Φώφη Γεννηματά επικοινώνησε με τους στενούς της συνεργάτες και εμφανίστηκε αισιόδοξη ότι θα κερδίσει και αυτή τη δύσκολη μάχη.

Προς αναβολή οι εκλογές για Πρόεδρο στο Κίνημα Αλλαγής

Σύμφωνα με πληροφορίες, η διαδικασία για την ανάδειξη Προέδρου στο Κίνημα Αλλαγής οδεύει προς αναβολή. Στο μεταξύ, ο Νίκος Ανδρουλάκης έσπευσε αμέσως μόλις έγινε γνωστή η εισαγωγή της Φώφης Γεννηματά στο νοσοκομείο, να ανακοινώσει ότι αναστέλλει την προεκλογική του δραστηριότητα.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria