Τα αδέσποτα του προφήτη Ηλία ξαναχτύπησαν. Νέα επίθεση στα ζαρκάδια του Προφήτη Ηλία Καστοριάς - OlaDeka

Τα αδέσποτα του προφήτη Ηλία ξαναχτύπησαν. Νέα επίθεση στα ζαρκάδια του Προφήτη Ηλία Καστοριάς

Οι αδέσποτοι σκύλοι αποτελούν, καλώς ή κακώς, αναπόσπαστο στοιχείο του αστικού τοπίου στην πόλη μας, ζώα φοβισμένα και υποσιτισμένα που προσπαθούν να επιβιώσουν είτε στο αστικό περιβάλλον είτε στην εξοχή.

Τους βλέπεις να βολτάρουν στους δρόμους ή να λιάζονται με τις ώρες στην πρασινάδα, αλλά τα βράδια “ξεσαλώνουν”… Πήραν απόφαση να αποδεκατίσουν τα ζαρκαδάκια του Προφήτη Ηλία και χθες είχαμε το τέταρτο κρούσμα επίθεσης.

Ευτυχώς το μικρό ζαρκάδι επέζησε, παραδόθηκε σε υπεύθυνα χέρια και έτυχε της περίθαλψης του κτηνιάτρου Χρήστου Μόσχου που μας το γνωστοποίησε μέσω f/b γράφοντας:

Ποιος σας είπε ότι τα βραδιά μας είναι βαρετά ;;; Τα αδέσποτα του προφήτη Ηλία ξαναχτυπούν αυτήν την φορά με μια νεαρή ελαφίνα ευτυχώς όχι έγκυο αλλά κατάφεραν να την οδηγήσουν στα γκρέμια μιας κ έπεσε από τα βράχια στο πάρκινγκ του ναυτικού ομίλου ! Φέρει τραύματα από δάγκωμα στο μπροστά δεξί πόδι κ πολλά γύρω στο σώμα του από την κατρακύλα στα γκρέμια κ ένα αρκετά σοβαρό στο κεφάλι .Πάμε λίγο όλοι ΜΑΖΙ έναν χαμούλη με κράξιμο μπας κ τα μαζέψουν τα αδέσποτα και να τα επανενταξουν κάπου άλλου γιατί το κακό παραέγινε ! Είναι το δεύτερο ζώο σε μια εβδομάδα κ το 4 στο σύνολο είναι κρίμα ρε παιδιά !

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria