Συνάντηση Τσούκα - Κονταδάκη για αναστολές και για τις εξαγγελίες Βορίδη περί αποζημιώσεων των φαρμαδόρων - OlaDeka

Συνάντηση Τσούκα – Κονταδάκη για αναστολές και για τις εξαγγελίες Βορίδη περί αποζημιώσεων των φαρμαδόρων

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και Πρόεδρος του Συνδέσμου Γουνοποιών Καστοριάς Άκης Τσούκας, την Πέμπτη 7 Οκτωβρίου, πραγματοποίησε επίσκεψη στα γραφεία του Διευθυντή Προέδρου – Γραμματέα Οργανωτικού – Αν. Γραμματέα Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Στέλιο Κονταδάκη στην Αθήνα.

Είχε προηγηθεί συνάντηση στα γραφεία της Ε.Ο.Γ. στις 8 Σεπτεμβρίου 2021, όπου ο κ. Τσούκας είχε αναλύσει και καταθέσει τα θέματα που απασχολούν τον κλάδο της ελληνικής γουνοποιίας, προς τον κ. Κονταδάκη.

Σκοπός της σημερινής επισκέψεως του κ. Τσούκα ήταν αφενός να ενημερωθεί σχετικά με την πορεία του αιτήματος για την ένταξη σε καθεστώς αναστολών των εργαζομένων του κλάδου της γούνας και αφετέρου για την εξέλιξη σχετικά με τις εξαγγελίες του τ. Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης Μάκη Βορίδη (Ιούνιος 2020/Σιάτιστα) για τις αποζημιώσεις των εκτροφέων.

Ο κ. Κονταδάκης ενημέρωσε πως το θέμα των αναστολών έχει δρομολογηθεί, ενώ όσο αφορά τις αποζημιώσεις θα επιληφθεί άμεσα επί του θέματος.

ΕΠΙΣΗΣ:

Ξεκίνησαν σήμερα οι εργασίες του Annual General Meeting, το οποίο διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας στην Αθήνα.Οι εργασίες θα ολοκληρωθούν το Σάββατο 9 Οκτωβρίου.

Δείτε φωτογραφίες:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria