Ρόδος: Ομολόγησε κακοποίηση και απάτη η θεία της 8χρονης - OlaDeka

Ρόδος: Ομολόγησε κακοποίηση και απάτη η θεία της 8χρονης

Στη σύλληψη συγγενή της ανήλικης από τη Ρόδο αναμένεται να προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ, καθώς η θεία της ομολόγησε πως κακοποίησε την 8χρονη ώστε να κατασκευάσει βιασμό και να αποσπάσει χρήματα από την οικογένειά της.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ η θεία ομολόγησε σήμερα το πρωί ότι βρίσκεται πίσω από την ψευδή καταγγελία και πως έστησε μια μεγάλη πλεκτάνη η οποία έχει προκαλέσει σοκ στην τοπική κοινωνία.

Το περιστατικό καταγγελλόμενου βιασμού 8χρονης με νοητική στέρηση απασχολεί τη Ρόδο εδώ και αρκετές ημέρας και σήμερα όπως αποκάλυψε η «Δημοκρατική», η ιατροδικαστική έκθεση έφερε ανατροπές όλα όσα είχαν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά.

Ο ιατροδικαστής ξεκαθάρισε ότι δεν υπάρχει βιασμός του κοριτσιού, αλλά πρόκληση σωματικής βλάβης, ενώ αυτό που πυροδότησε την απίστευτη υπόθεση ήταν μια λοίμωξη στα γεννητικά του όργανα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την εφημερίδα, το κορίτσι πιθανότατα να είχε ουρολοίμωξη, κάτι που προκάλεσε ερυθρότητα και αίμα και όταν εκείνο διαμαρτυρήθηκε στη μητέρα του, αυτή έβγαλε φωτογραφία τα γεννητικά του όργανα και την έστειλε σε συγγενή για να ζητήσει την άποψή της.

Η συγγενής φέρεται να έβαλε σε δράση ένα σατανικό σχέδιο με σκοπό να αποσπάσει χρήματα τόσο από τη μητέρα όσο και από τον παππού του παιδιού. Προσφέρθηκε να εξετάσει η ίδια το παιδί και με το δάκτυλό της φέρεται να προκάλεσε ρήξη στα γεννητικά του όργανα. Έπεισε τη μητέρα της 8χρονης ότι το παιδί είχε υποστεί κακοποίηση και ότι είχε ενημερωθεί ήδη το «Χαμόγελο του Παιδιού» με τη γυναίκα να υποστηρίζει ότι εκεί εργαζόταν γνωστό της πρόσωπο. Ζήτησε, μάλιστα, 200 ευρώ για να κουκουλώσει την υπόθεση.

Η μητέρα δεν είχε χρήματα να της δώσει και η συγγενής φέρεται να της είπε ότι τα δανείστηκε η ίδια και πλήρωσε τον σύνδεσμο της στο «Χαμόγελο του Παιδιού» για να μην προχωρήσει η καταγγελία. Στην συνέχεια, μάλιστα, ζητούσε 500 ευρώ για να μην αποκαλυφθεί ο ρόλος του παππού, τον οποίο κατηγορούσε ως το άτομο που κακοποίησε σεξουαλικά το παιδί.

Σημειώνεται ότι ο παππούς της ανήλικης έδωσε κατάθεση ενώπιον αξιωματικού της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου.Ο ίδιος φέρεται να αρνήθηκε κατηγορηματικά οποιανδήποτε ανάμειξη σημειώνοντας πως εκείνος και η γυναίκα του είχαν αναλάβει την ανατροφή των εγγονιών του. Μάλιστα, φέρεται να πιθανολόγησε ότι δράστης είναι ο σύντροφος τη κόρης του, αφήνοντας δε υπονοούμενα και για την μητέρα του παιδιού, καθώς ισχυρίστηκε ότι η όλη κατάσταση θα μπορούσε να μεθοδευτεί από το ζευγάρι με στόχο να τους αφαιρεθεί η επιμέλεια και να ανατεθεί στον πατέρα.

Από την πλευρά τους τόσο η μητέρα όσο και ο σύντροφος της δήλωσαν άγνοια για την κακοποίηση του παιδιού και τόνισαν δεν γνωρίζαν οτιδήποτε για την κακοποίηση του παιδιού.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria