Ποια ήταν η λεία της χθεσινής κλοπής στην ACTIVE FURS και ποιες οι πρώτες εκτιμήσεις για το προφίλ των δραστών - OlaDeka

Ποια ήταν η λεία της χθεσινής κλοπής στην ACTIVE FURS και ποιες οι πρώτες εκτιμήσεις για το προφίλ των δραστών

Σχετικά δύσκολη υπόθεση δείχνουν τα πρώτα στοιχεία που προκύπτουν από την έρευνα των αρχών για την χθεσινή κλοπή που διαπράχθηκε στην εταιρία γουναρικών ACTIVE FURS στην Καστοριά.

Είναι πολύ νωρίς για να ειπωθεί οτιδήποτε αλλά οι πρώτες εκτιμήσεις οδηγούν σε πεδίο ελληνοποντίων ομογενών (ρωσοπόντιοι) που προφανώς έχουν κάποια σχέση με τον κλάδο. Οι δράστες δεν φαίνεται μέχρι στιγμής να σχετίζονται με παλιότερες κλοπές που έγιναν στην περιοχή όπως εκείνες που διαπράχθηκαν από σέρβους «Hi-tech» εγκληματίες σε άλλη μεγάλη γουνοποιητική επιχείρηση της Καστοριάς.

Οι δράστες αφαίρεσαν 110 παλτό από τα οποία τα περισσότερα ήταν ακριβά sable και λίγα lynx τα οποία όμως δεν ανήκαν στην κατηγορία της υψηλής τιμής, αφού σύμφωνα με τις πληροφορίες του oladeka.com οι δράστες μάλλον μπερδεύτηκαν και αντί να πάρουν τα πανάκριβα lynx που ήταν στον ίδιο χώρο, άρπαξαν τα αντίστοιχα «κομματιαστά» μικρότερης αξίας.

Τα παλτό ήταν ασφαλισμένα και το ποσό της λείας βρίσκεται σε περίπου 500.000 €.

Οι τρεις δράστες χρησιμοποίησαν ένα SUV MERCEDES στο οποίο αφού φόρτωσαν τα γουναρικά, διέφυγαν μάλλον από τον αγροτικό δρόμο που περνά μπροστά από την επιχείρηση και κατευθύνεται προς τους Αμπελόκηπους.

Οι έρευνες συνεχίζονται…

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria