Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κοζάνης - OlaDeka

Πινγκ-Πονγκ: Καλές εμφανίσεις των αθλητών του Κένταυρου Καστοριάς στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Κοζάνης

Το Σαββατοκύριακο 23-24/10/2021 πραγματοποιήθηκε στην Κοζάνη το πρώτο πανελλήνιο αναπτυξιακό πρωτάθλημα επιτραπέζιας αντισφαίρισης για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022. Το οποίο ήταν το πρώτο που διεξήχθη ύστερα από περίπου 20 μήνες απουσίας λόγω του covid-19 και μάλιστα με την παρουσία θεατών σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. 

Συμμετείχαν 122 αθλητές-τριες από 35 συλλόγους από όλοι την Ελλάδα, όπου ανάμεσα τους ήταν ορισμένα κορυφαία ονόματα των ηλικιακών κατηγοριών.

Ο Α.Σ.Μ. Καστοριάς “Ο Κένταυρος” συμμετείχε στο συγκεκριμένο πανελλήνιο πρωτάθλημα με δυο αθλητές και μια αθλήτρια. Αναλυτικότερα αγωνίστηκαν στους παίδες: ο Τοκατλίδης Φώτης και ο Παπαδόπουλος Δημήτριος, στις κορασίδες η Πληκαδίτη Θεοδώρα. Επίσης στους παμπαίδες αγωνίστηκε ο καστοριανός Ισαακίδης Κων/νος ο οποίος φέτος αγωνίζεται δανικός στην ομάδα του Λουτρακίου. 

Όλα τα καστοριανά παιδιά πραγματοποίησαν καλές εμφανίσεις αποδεικνύοντας την καλή και συστηματική δουλειά που γίνεται στο καστοριανό σύλλογο με τον Ισαακίδη να κατακτά την 5η θέση στην κατηγορία του.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria