Παραμένει ο Αραπίδης στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας - Καστοριάς - OlaDeka

Παραμένει ο Αραπίδης στον ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας – Καστοριάς

Ο ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας του με τον φόργουορντ/σέντερ Κωνσταντίνο Αραπίδη για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021. Ο Κωνσταντίνος αποτελεί μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας από την προηγούμενη σεζόν και θα βρίσκεται και φέτος στην ομάδα μας, στο πρωτάθλημα της Α ΕΚΑΣΔΥΜ.

Ο Κωνσταντίνος γεννήθηκε το 1992, είναι 29 ετών, έχει ύψος 1,97μ. και αγωνίζεται ως φόργουορντ και σέντερ. Είναι ένας δυναμικός παίκτης ρακέτας που μπορεί να δώσει ενέργεια στην άμυνα και στην επίθεση και να ενισχύσει μ αυτόν τον τρόπο την front line τής ομάδας μας.Ξεκίνησε τo μπάσκετ στον Αριστοτέλη Φλώρινας αγωνιζόμενος στο παιδικό και εφηβικό του τμήμα.Το 2008 όντας έφηβος ακόμη προβιβάστηκε στην ανδρική ομάδα όπου αγωνίστηκε σε πάρα πολλά παιχνίδια με πολύ μεγάλη επιτυχία.Έμεινε μέχρι το 2010 στον Αριστοτέλη Φλώρινας απ όπου εν συνεχεία αγωνίστηκε για 2 σεζόν(2011-2013) στον Αμύντα Σκοπιάς(Α κατηγορία Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥΜ).Την σεζόν 2014 επέστρεψε στόν Αριστοτέλη Φλώρινας όπου αγωνίστηκε δύο σεζόν(2014-2016) στην Γ Εθνική κατηγορία.Απο την χρονιά του 2017 και μετά αγωνίστηκε εκ νέου στόν Αμύντα Σκοπιάς. Πλέον, από την περσινή σεζόν βρίσκεται στην ομάδα μας.

Κώστα, η οικογένεια του ΠΑΟΚ Μεσοποταμίας σου εύχεται καλή σεζόν με υγεία και επίτευξη των ατομικών και ομαδικών στόχων.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria