ΠΑΝ.Σ.Κ.Τ.Ε.: Βαριά πρόστιμα στην Εστίαση για παραβάσεις υπέρβασης εξυπηρετούμενων πελατών στον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ - OlaDeka

ΠΑΝ.Σ.Κ.Τ.Ε.: Βαριά πρόστιμα στην Εστίαση για παραβάσεις υπέρβασης εξυπηρετούμενων πελατών στον ΕΣΩΤΕΡΙΚΟ ΧΩΡΟ

Απευθύνουμε έκκληση σε όλους τους συνάδελφους Εστίασης και Διασκέδασης να επιδείξουν Σύνεση στην εφαρμογή των Νέων Δεδομένων, μετά την απελευθέρωση των μέτρων σε εσωτερικούς χώρους.

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΟΥΜΕ

  1. Οι εξυπηρετούμενοι πελάτες στον εσωτερικό χώρο, δεν δύναται να υπερβαίνουν τον αριθμό από αυτόν που ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ στην Άδεια Λειτουργίας της επιχείρησης. Ήδη τα ελεγκτικά όργανα επιβεβαίωσαν το Σαββατοκύριακο αρκετές παραβάσεις και επιβλήθηκαν βαριά πρόστιμα.
  2. Προσοχή στην είσοδο των Ανηλίκων. Απαγορεύεται Αυστηρά το σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών σε ηλικίες έως 17 ετών.
  3. Αυστηρή τήρηση της Υπουργικής Απόφασης 6910/Αρ. Φυλ 4670 /2021, η οποία προβλέπει απολυμαντικό προιόν ανά τραπέζι – Απολύμανση καταλόγων κατά την εναλλαγή ανά πελάτη.
  4. Για τον οποιονδήποτε που εργάζεται στην επιχείρηση υποχρεούται σε:

Χρήσης μάσκας- 2 Rapid test την εβδομάδα με δική του χρέωση εάν δεν έχει εμβολιαστεί. Οι ως άνω παραβάσεις επισύρουν πρόστιμο 2000 ευρώ και κλείσιμο 7 ημερών.

Όλοι οι συνάδελφοι της Εστίασης και Διασκέδασης ευθυνόμαστε απόλυταγια την επιτυχη και μόνιμη ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ, διότι με την ως άνω Υπουργική Απόφαση θα υπάρξει και η ανάλογη αξιολόγηση. Είναι λοιπόν προς το συμφέρον όλων μας, να επιδείξουμε ΑΥΣΤΗΡΗ ΤΗΡΗΣΗ όλων των μέτρων προστασίας έναντι του COVID-19.

Με εκτίμηση

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Τσαπατσάρης Γρηγόριος

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria