Παναγιώτης Πλιάτσιος - kozanimedia.gr : ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΜΙΞΙΩΤΗ, ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ - OlaDeka

Παναγιώτης Πλιάτσιος – kozanimedia.gr : ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΜΙΞΙΩΤΗ, ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΤΟ ΨΕΥΔΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ

ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ 19-12-2017 ΠΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΣΜΙΞΙΩΤΗ

«Αλλ’ ουδέν έρπει ψεύδος εις γήρας χρόνου.» (Κανένα ψέμα δεν αντέχει στο χρόνο.) Σοφοκλής, 496-406 π.Χ.

Δείτε τη σημερινή δήλωση αποκατάστασης της αλήθειας από το kozanimedia.gr και τον Παναγιώτη Πλιάτσιο που στις 19-12-2017 δημοσίευσε πως ο Πέτρος Σμιξιώτης (oladeka.com – StarSystemPro) πήρε απευθείας έργο 4.000 € από τον κουμπάρο του Θόδωρο Καρυπίδη. Το δημοσίευμα δεν είχε καμία σχέση με την πραγματικότητα αφού η συγκεκριμένη χρηματοδότηση είχε εγκριθεί από τον Νοέμβριο του 2016 με αποδέκτη την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας η οποία είχε ζητήσει την συνδρομή της Περιφέρειας για τη δημιουργία ντοκιμαντέρ με θέμα: Η ΤΕΧΝΗ ΤΗΣ ΓΟΥΝΑΣ – ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ.

Προς τιμήν του ο συντάκτης του δημοσιεύματος μετά από προσεκτική μελέτη των στοιχείων παραδέχεται σήμερα, έστω και μετά από 2,5 χρόνια ότι το περιεχόμενο του δημοσιεύματός του ήταν ψευδές και αποκαθιστά την αλήθεια η οποία πάντα στο τέλος επικρατεί:

H ιστοσελίδα kozanimediagr γνωστοποιεί ότι το δημοσίευμα με τίτλο «Αποκάλυψη του Kozanimedia: Δυο μόλις μέρες μετά το γάμο, ο περιφερειάρχης Θ. Καρυπίδης έδωσε απευθείας έργο 4.000 ευρώ στον…κουμπάρο του Πέτρο Σμιξιώτη» που αναρτήθηκε την 19-12-2017 και ώρα 02:16 π.μ. και αναδημοσιεύτηκε στη σελίδα μας στο «Facebook» ήταν αποτέλεσμα εσφαλμένης εκτίμησης των πραγματικών περιστατικών.

Συγκεκριμένα, μετά από ορθή αξιολόγηση των στοιχείων της υπόθεσης διαπιστώσαμε ότι η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας πολύ καιρό πριν το γάμο και συγκεκριμένα τον Νοέμβριο του 2016 με απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής είχε δεσμευτεί να συνδράμει οικονομικά προς την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας κατά την δημιουργία ντοκιμαντέρ για την ιστορία και την τέχνη της γούνας. Η αναφορά του ονόματος του Πέτρου Σμιξιώτη του Σωτηρίου στο ανωτέρω δημοσίευμα ήταν αναληθής και για το λόγο αυτό το δημοσίευμα έχει αφαιρεθεί οριστικά.

Προς πλήρη αποκατάσταση της αλήθειας, η ιστοσελίδα www.kozanimedia .gr και ο συντάκτης του δημοσιεύματος ξεκαθαρίζουμε ότι ο Πέτρος Σμιξιώτης του Σωτηρίου τόσο ως άνθρωπος όσο και ως επαγγελματίας με πολλά χρόνια παρουσίας στο χώρο της ενημέρωσης και των τηλεοπτικών παραγωγών λειτούργησε στη συγκεκριμένη περίπτωση όπως λειτουργεί γενικά με καθαρό, νόμιμο και έντιμο τρόπο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria