Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προϋπολογισμού 110.000,00 € αντικατάσταση του αγωγού άρδευσης στην περιοχή Δασάκι – Μεσοποταμίας, του ΤΟΕΒ Κορομηλιά -Κολοκυνθούς - OlaDeka

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες προϋπολογισμού 110.000,00 € αντικατάσταση του αγωγού άρδευσης στην περιοχή Δασάκι – Μεσοποταμίας, του ΤΟΕΒ Κορομηλιά -Κολοκυνθούς

Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες  του έργου που αφορά την αντικατάσταση του αγωγού άρδευσης στην περιοχή Δασάκι – Μεσοποταμίας , του ΤΟΕΒ ΚΟΡΟΜΗΛΙΑΣ – ΚΟΛΟΚΥΝΘΟΥ. 

Συγκεκριμένα έγινε εκσκαφή – εγκιβωτισμός του αγωγού και επανεπίχωση για την μεταφορά του νερού. Χρησιμοποιήθηκε σωλήνας πολυαιθυλενίου συνολικού μήκους  800 μέτρων. 

Η αντικατάσταση του Φρεατίου με τις αντίστοιχες χυτοσιδηρές δικλίδες και ειδικά τεμάχια που προβλέπεται από την μελέτη του έργου θα γίνουν τις επόμενες ημέρες. 

Οι εργασίες  εκτέλεσης του έργου προϋπολογισμού  110.000,00 €  έγιναν  με την επίβλεψη της  HYPERLINK “https://kastoria.pdm.gov.gr/tag/dnsi-texnikwn-ergwn/” Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria