Νέοι υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας Δήμου Νεστορίου - Γκοσλιόπουλος: Ανταποκρίθηκε το γραφείο του πρωθυπουργού - OlaDeka

Νέοι υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας Δήμου Νεστορίου – Γκοσλιόπουλος: Ανταποκρίθηκε το γραφείο του πρωθυπουργού

Η έναρξη του νέου σχολικού έτους βρίσκει το Δημοτικό Σχολείο Διποταμίας με καινούριους φορητούς ηλεκτρονικούς υπολογιστές, ικανοποιώντας ένα πάγιο και διαχρονικό αίτημα μαθητών, εκπαιδευτικών και γονέων. Η προσπάθεια του δημάρχου Νεστορίου Χρήστου Γκοσλιόπουλου και του προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ιωάννη Τοτονίδη, με την ουσιαστική μεσολάβηση της επικεφαλής του Γραφείου Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρίας Αντωνίου, βρήκε θετική ανταπόκριση από το Γραφείο του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Αθήνα.

Σήμερα Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2021 παραδόθηκαν οι εννιά (9) καινούριοι φορητοί υπολογιστές στο Δημοτικό Σχολείο από τον πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής και  την αντιδήμαρχο Ιωάννα Νταούτη. Η πολύτιμη αυτή δωρεά θα διευκολύνει ακόμα περισσότερο το παιδαγωγικό έργο των εκπαιδευτικών καθώς και τις ανάγκες των μικρών μαθητών στην ακριτική αυτή περιοχή.

Ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος της Σχολικής Επιτροπής όσο και οι εκπαιδευτικοί και μαθητές ευχαριστούμε δημόσια το γενικό γραμματέα του Πρωθυπουργού, κύριο Γρηγόρη Δημητριάδη, για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημά μας και ευελπιστούμε σε μία γόνιμη συνεργασία για μελλοντικές δράσεις στις σχολικές μονάδες του Δήμου Νεστορίου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria