«Μύησις» - "Διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα τον Πολιτιστικό Τουρισμό" - OlaDeka

«Μύησις» – “Διοργάνωση σεμιναρίου με θέμα τον Πολιτιστικό Τουρισμό”

Ο Όμιλος Πολιτιστικής Ανάπτυξης Καστοριάς «Μύησις», στο πλαίσιο του έργου: “Ενίσχυση, Εξωστρέφεια στον Πολιτιστικό, Λαογραφικό και Γαστρονομικό Τουρισμό του Διασυνοριακού Ευρωπαϊκού προγράμματος Interreg με τίτλο EXTOCULT, επαναλαμβάνει το 5θήμερο Διαδικτυακό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο με τίτλο: «Πολιτιστικός Τουρισμός»

Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί μέσω της πλατφόρμας τηλεδιασκέψεων Zoom από της 1 έως και τις 5 Νοεμβρίου και θα έχει δύο θεματικές ενότητες

  1. “Πολιτιστικό Management”, τη Δευτέρα 1 και Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2021, με παρουσίαση και ανάπτυξη των αρχών του πολιτιστικού management, των βασικών κατευθύνσεων του σχεδιασμού, της διαχείρισης των πολιτιστικών πόρων και της προώθησής τους.
  2. “Τοπικό Σύμφωνο Ποιότητας”, την Τετάρτη 3, Πέμπτη 4 και Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 με την παρουσίαση των αρχών του τοπικού συμφώνου ποιότητας και της σημασίας σύστασης ενός δικτύου ενδιαφερόμενων φορέων (εστίασης, διαμονής κτλ.) για την από κοινού διαχείριση υπηρεσιών και τοπικών προϊόντων ποιότητας.

Εισηγητές:

1ης ενότητας: Βαφειάδης Βασίλης – Πρώην Υπεύθυνος Πολιτιστικών Προγραμμάτων ΠΕ Σερρών και Χουάνγχο Κορράλες – Θεατροπαιδαγωγός, Σκηνοθέτης, Θεατρικός Παραγωγός.

2ης ενότητας: Δρ Μητράκας Κωνσταντίνος – Πολιτισμικός Ανθρωπολόγος

Δηλώσεις συμμετοχής στο [email protected] έως την Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2021

Πληροφορίες – 6946129147

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria