Μέλος της διαβόητης συμμορίας "Ροζ Πάνθηρες" o 45χρονος Σέρβος που συνελήφθη για την κλοπή γουναρικών της ACTIVE FURS - OlaDeka

Μέλος της διαβόητης συμμορίας “Ροζ Πάνθηρες” o 45χρονος Σέρβος που συνελήφθη για την κλοπή γουναρικών της ACTIVE FURS

Μέλος της διαβόητης συμμορίας “Ροζ Πάνθηρες” φέρεται ότι είναι ο 45χρονος Σέρβος που συνελήφθη για την κλοπή γουναρικών αξίας 500.000 ευρώ από επιχείρηση στη Καστοριά στις 20 Οκτωβρίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές είχε συλληφθεί το 2010 για κλοπές από επώνυμα κοσμηματοπωλεία της Αθήνας, ενώ το 2012 είχε τραυματιστεί σε ανταλλαγή πυροβολισμών με αστυνομικούς της ΔΙ. ΑΣ στην Καλλιθέα.

Από τα πυρά του Σέρβου κακοποιού είχε τραυματιστεί ένας αστυνομικός ευτυχώς ελαφρά. Ο Σέρβος κλέφτης μετά από πολυήμερη νοσηλεία στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε στις φυλακές, όπου παρέμεινε μέχρι το 2018. Όταν αποφυλακίστηκε συνέχισε την δράση του στην Κύπρο, όπου ταυτοποιήθηκε η συμμετοχή του σε κλοπή επώνυμων οπτικών, αξίας 100.000 ευρώ.

Η Ιντερπόλ Κύπρου είχε εκδώσει ένταλμα σύλληψης το οποίο εκκρεμούσε σε βάρος του. Όταν βγήκε το ένταλμα, εγκατέλειψε την Κύπρο και επέστρεψε στην Ελλάδα.

Η μεγάλη κλοπή

Ο 45χρονος Σέρβος αρχιμαφιόζος πρωινές ώρες στις 20 Οκτώβρη, με δύο συνεργούς του έφτασαν με κλεμμένο αυτοκίνητο έξω από την επιχείρηση στους Αμπελόκηπους Καστοριάς. Παραβίασαν την εξωτερική περίφραξη, έκοψαν τα κάγκελα στο ισόγειο, έσπασαν το τζάμι και μπήκαν στην επιχείρηση, ενώ ο συναγερμός χτυπούσε.

Μέσα σε πέντε λεπτά έκλεψαν 110 γουναρικά, αξίας 500.000 ευρώ. Φόρτωσαν το κλεμμένο εμπόρευμα στο αυτοκίνητο τους και επέστρεψαν στο κρησφύγετο τους στην Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Καστοριάς πέντε ημέρες αργότερα ακολουθώντας τα ίχνη των κλεφτών, έφτασαν στο σπίτι που τους φιλοξενούσε 45χρονος Έλληνας. Όταν βγήκαν από το ισόγειο διαμέρισμα οι δυο Σέρβοι δράστες τους πέρασαν χειροπέδες.

Στο κρησφύγετο τους βρήκαν μέσα σε βαλίτσες 85 από τις 110 γούνες , έτοιμες να ταξιδέψουν στο εξωτερικό.

Η Ασφάλεια Καστοριάς αναζητά τον 45χρονο Έλληνα, ενώ δεν ταυτοποιήθηκε ο τρίτος συνεργός του, που συμμετείχε στην μεγάλη κλοπή των γουναρικών.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria