Κύπελλο: Νέα Καστοριά – Καστοριά 1980 1-6 (βίντεο) - OlaDeka

Κύπελλο: Νέα Καστοριά – Καστοριά 1980 1-6 (βίντεο)

Στο 6΄ το παιχνίδι διακόπηκε από τον διαιτητή κ. Τζάμο, ο οποίος αποσύρθηκε στα αποδυτήρια

Έχει κόψει ταρίφα τις “εξάρες” η Καστοριά κι από αυτό δεν γλύτωσε ούτε η Νέα Καστοριά, την οποία νίκησε με το σκορ 1-6.

Οι παίκτες της Καστοριάς, με “σβησμένες τις μηχανές”, φιλοδώρησαν τους τυπικά γηπεδούχους με έξη (6) γκολ, ενώ είχαν και τρία (3) δοκάρια.

Έτσι στο 2΄μετά από σέντρα του Πίτα, ο Τζερεμές έπιασε το σουτ, αλλά ο Βλάχος απέκρουσε. Στο 6΄ το παιχνίδι διακόπηκε από τον διαιτητή κ. Τζάμο, ο οποίος αποσύρθηκε στα αποδυτήρια, αφού οι ιθύνοντες των γηπεδούχων, δεν είχαν φροντίσει να τοποθετήσουν σημαιάκια στα κόρνερ. Τελικά μετά από διαβουλεύσεις δόθηκε λύση και βρέθηκαν κάποια παλιά σημαιάκια, στην αποθήκη του γηπέδου και το παιχνίδι συνεχίστηκε, κανονικά. Έτσι, στο 12΄ο Σιαραφέρας μπήκε από δεξιά, σούταρε, αλλά απέκρουσε ο Βλάχος σε κόρνερ. Στο κόρνερ που εκτελέσθηκε ο Μήνος έπιασε κεφαλιά, αλλά η μπάλα βρήκε το δοκάρι. Στο 17΄ο Μπλάντος μπήκε από αριστερά και πλάσαρε, γράφοντας το 0-1. Στο 20΄οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με πλασέ (1-1), αφού η μπάλα βρήκε πρώτα το δοκάρι της εστίας του Τζιάρα.

Στο 21΄μετά από σέντρα του Καραγιάννη, το σουτ του Τζερεμέ έφυγε άουτ. Στο 23΄ο Παναγιωτίδης σούταρε, ο Βλάχος απέκρουσε, αποδέκτης της μπάλας έγινε ο Μπλάντος που με πλασέ έκανε το 1-2. Στο 25΄το ωραίο φάουλ του Πίτα έξω από την περιοχή έφυγε άουτ. Στο 37΄το πλασέ του Τζερεμέ έφυγε πολύ άουτ. Στο 40΄ ο Πίτας έκανε σουτ, η μπάλα βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο 41΄, μετά από ωραία προσπάθεια από τα δεξιά, ο Τσαμτσάκης έκοψε στον Τζερεμέ κι αυτός, από το ύψος του πέναλτι, με πλασέ έκανε το 1-3.

Στο 45΄ ο Μπλάντος με τον Πίτα έπαιξαν το 1 – 2, αλλά το σουτ του τελευταίου απέκρουσε σε κόρνερ ο Βλάχος.

Στην επανάληψη το σκηνικό δεν άλλαξε, μια και ήταν εμφανής η διαφορά του δυναμικού των δύο ομάδων. Στο 46΄ το σουτ του Τσόπρα πέρασε ελάχιστα άουτ, ενώ στο 53΄ την ίδια κατάληξη είχε και το σουτ του Καραγιάννη. Στο 54΄ ο Τζερεμές με ωραίο σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-4. Στο 63΄ μετά από ωραία προσπάθεια του Αφεντουλίδη και σέντρα από αριστερά, ο Μπλάντος έπιασε την κεφαλιά, αλλά η μπάλα βγήκε άουτ. Στο 78΄ μετά από πολύ καλό συνδυασμό Μπλάντου και Τσόπρα, ο Τσαμτσάκης που δέχτηκε την σέντρα, μέσα στην μικρή περιοχή, με σουτ έκανε το 1-5. Στο 83΄ ο Βλάχος έκανε δύο σωτήριες επεμβάσεις σε διαδοχικά σουτ του Τόσκου και του Ευαγγέλου, αντίστοιχα. Στο 87΄ μετά από ωραία προσπάθεια και σέντρα του Τσόπρα από τα αριστερά, ο Τσαμτσάκης με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το τελικό 1-6.

ΝΕΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Βλάχος, Τοπαλίδης, Λαζαρίδης Δ., Στεργίου Σ, Λαζαρίδης Κ., Στεργίου Α., Ταουλτζίδης, Πελαγίδης, Ελευθεριάδης, Δούκας, Μακροζήσης

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Τζιάρας, Καραγιάννης (54΄Σίμος), Πίτας (54΄Κυζερίδης), Μήνος, Τόσκος, Ευαγγέλου, Μπλάντος, Παναγιωτίδης, Τσαμτσάκης, Τζερεμές (55΄Αφεντουλίδης), Σιαραφέρας (46΄Τσόπρας).

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria