“Η Elxis Energy θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση σε απεριόριστη εναλλακτική ενέργεια“ - Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτό το δελτίο τύπου! - OlaDeka

“Η Elxis Energy θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση σε απεριόριστη εναλλακτική ενέργεια“ – Δώστε ΠΡΟΣΟΧΗ σε αυτό το δελτίο τύπου!

Elxis Energy: Η πρώτη εταιρεία που συνδυάζει όλα τα είδη ενέργειας κι αλλάζει ριζικά τη ζωή μας

Ενωμένοι, χτίζουμε το μέλλον

Η Elxis είναι μια ομάδα εξειδικευμένη στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας και έχει ως κύριο στόχο τη δημιουργία ενός εναλλακτικού ενεργειακού πόρου που μπορεί να τροφοδοτήσει τις καθημερινές μας ενεργειακές απαιτήσεις.

Η ενέργεια είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη ύπαρξη καθώς χωρίς αυτήν η ανθρωπότητα δεν θα είχε επιτύχει κανένα από τα ορόσημά της. Αυτό φαίνεται καλύτερα όταν ρίξουμε μια πιο προσεκτική ματιά στο πώς επιλέγουμε να κατηγοριοποιήσουμε την ανθρώπινη ιστορία, με βάση το πώς η ανθρωπότητα έχει ωφεληθεί από το φυσικό της περιβάλλον.  Το περιβάλλον και έχει θέσει τα θεμέλια για την ανάπτυξη και την εξέλιξη (πέτρινη εποχή, εποχή σιδήρου, εποχή χαλκού). 

Στον σύγχρονο κόσμο της τεχνολογίας, χρησιμοποιούμε καθημερινά ενέργεια για να ολοκληρώσουμε τις καθημερινές μας εργασίες.

 Ένα απλό παράδειγμα είναι το ακόλουθο: η ενέργεια κινεί τα αυτοκίνητά μας, τροφοδοτεί τα φυτά και τις οικιακές μας συσκευές και κινεί τα πλοία μας. 

Παρ ‘όλα αυτά, οι κοινοί ενεργειακοί πόροι που χρησιμοποιούνται απαιτούν σημαντική κατανομή οικονομικών πόρων κάθε χρόνο.

Εκτός από το οικονομικό κόστος, οι εκτεταμένοι ενεργειακοί πόροι παρουσιάζουν ένα μη αναστρέψιμο περιβαλλοντικό πρόβλημα. 

Η πλειοψηφία της παραγωγής ενέργειας επιτυγχάνεται μέσω περιβαλλοντικής παρέμβασης, προκαλώντας οικολογική καταστροφή και βλάπτοντας τα φυσικά οικοσυστήματα στην πορεία του, για να καταλήξει στη χρήση όλων των διαθέσιμων φυσικών πόρων. 

Από την άλλη πλευρά, οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας αποτελούν λύση σε πολλά προβλήματα που δημιουργούνται από τους κοινούς ενεργειακούς πόρους που χρησιμοποιούνται σήμερα. Οι ανανεώσιμες πηγές ενέργειας εκμεταλλεύονται τις δυνάμεις της φύσης και του χώρου, παρουσιάζοντας έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον πόρο που δεν μπορεί να εξαντληθεί.

Τώρα, η Elxis, έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα προσφέροντας ένα οικονομικά αποτελεσματικό προϊόν που μπορεί να παράγει αρκετή ενέργεια για να διατηρήσει την καθημερινότητά σας, όλα υπό τον έλεγχό σας. 

Το Elxis παράγει ενέργεια μέσω ηλιακής ενέργειας, ηχητικών κυμάτων, ηλεκτρομαγνητικών κυμάτων, υπέρυθρης ακτινοβολίας και όλων των φάσεων, καθιστώντας το βιώσιμο σε όλους τους τύπους κλιμάτων και όλη την ημέρα. μοναδική ευκαιρία.

Στάδιο παραγωγής

Ένα πρωτότυπο προϊόν έχει ήδη παραχθεί και βρίσκεται σε λειτουργία. Τα οφέλη για το προϊόν της Elxis είναι τόσο ελκυστικά για τους καταναλωτές, ώστε το προϊόν δημιουργεί μια μοναδική δυναμική στην αγορά ενέργειας. 

Μπορεί να προσφέρει την ώθηση που μας λείπει για να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τους ενεργειακούς πόρους ανανέωσης, καθιστώντας την παραγωγή ενέργειας από φιλικούς προς το περιβάλλον πόρους μια μακρινή ανάμνηση. 

Η παραγωγή προχωρά, έχοντας ολοκληρώσει την καταχώριση του διπλώματος ευρεσιτεχνίας της ΕΕ στο Γραφείο Διπλωμάτων Ευρεσιτεχνίας της Μάλτας. 

Ένας από τους πρωταρχικούς στόχους της Elxis είναι να λάβει έγκριση και πιστοποίηση CE από την TUV Hellas, ώστε έως το 2020 να ξεκινήσει η μαζική παραγωγή του προϊόντος. Εξίσου σημαντικός είναι ο στόχος της επέκτασης και της ανάπτυξης της Elxis, ώστε να μπορέσει να λειτουργήσει στην παγκόσμια αγορά. 

Με την πάροδο του χρόνου, τα κατασκευασμένα προϊόντα θα υποστηρίζονται από 10-25 χρόνια εγγύηση συντήρησης και υποστήριξης, η οποία καταδεικνύει τόσο την επιστημονική και τεχνική τεχνογνωσία του τεχνικού προσωπικού της Elxis όσο και τη δέσμευση της εταιρείας να βοηθά τις απαιτήσεις και τις ανάγκες των πελατών της.

Εν κατακλείδι, η εγκατάσταση της Elxis θα σηματοδοτήσει τη μετάβαση σε απεριόριστη εναλλακτική ενέργεια, θα προκαλέσει την αναγκαία ελληνική αγορά και θα βοηθήσει στην εξειδίκευση στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

Blockchain και Token

Το οικοσύστημα Elxis στοχεύει στη σύνδεση της τεχνολογίας blockchain με το προϊόν του. Ειδικότερα, επικεντρώνεται στη διασύνδεση του Elxis blockchain Token (LEX) και των ήδη αναπτυγμένων και μελλοντικών προϊόντων και εφαρμογών της Elxis, δημιουργώντας ένα αναπόσπαστο σύνολο. Αρχικά, το Elxis Token (LEX) θα χρησιμοποιηθεί ως εργαλείο δημόσιων επενδύσεων για σκοπούς όπως η δραστηριότητα μάρκετινγκ που στοχεύει στην προώθηση των τρεχόντων και μελλοντικών προϊόντων της Elxis. Μετά την αρχική πώληση του Elxis Token (LEX) στην πλατφόρμα Ethereum, θα δημιουργηθεί το οικοσύστημα Elxis.

Το οικοσύστημα Elxis θα παρέχει στους προγραμματιστές Ethereum τη δυνατότητα να δημιουργούν εφαρμογές με επίκεντρο την ενέργεια για να αλληλεπιδρούν με το υλικό της Elxis για οικιακή και επαγγελματική χρήση. Μια σημαντική καινοτομία είναι η ύπαρξη ολοκληρωμένου λογισμικού στα προϊόντα Elxis, το οποίο θα τους επιτρέψει να διασυνδεθούν με το οικοσύστημα Elxis, επιτρέποντάς τους να καταγράφουν τυχόν προβλήματα προϊόντων, χρήση τεχνολογίας τηλεματικής και ιχνηλάτησης. Θα προσφέρει επίσης την ευκαιρία προσθήκης άλλων ηλεκτρικών προϊόντων στο οικοσύστημα Elxis.

Μετά τη διασύνδεση των προϊόντων Elxis από εταιρείες ηλεκτρικού εξοπλισμού και μηχανημάτων ως προμηθευτή ηλεκτρικής ενέργειας, το οικοσύστημα Elxis θα επιτρέψει σε αυτές τις εταιρείες να χρησιμοποιήσουν το blockchain Elxis και για τα προϊόντα τους. Με αυτόν τον τρόπο το οικοσύστημα Elxis θα μπορούσε να εξελιχθεί σε ανεξάρτητο blockchain για χρήση ως EBoP (Elxis Blockchain of Products = όπως I.O.T .: Internet Of Things). Το Elxis Token (LEX) είναι ένα επενδυτικό εργαλείο για την ανάπτυξη υφιστάμενων και μελλοντικών εφαρμογών Elxis που βασίζονται στην πλατφόρμα Ethereum. 

Περισσότερα για την Elxis Energy:

Η ομάδα της Elxis αποτελείται από άτομα που έχουν μακροχρόνια παρουσία στους τομείς της τεχνολογίας και των επενδύσεων.

Η βασική ομάδα αποτελείται από επιστήμονες που ειδικεύονται στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, τις ιατρικές και τις κοινωνικές επιστήμες.

Η ELXISENERGY κατάφερε να αποκτήσει την Πιστοποίηση CE μετά από ενδελεχείς δοκιμές.

Πιστοποιητικό αποδοτικότητας από το Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο.

Το πάνελ είναι κατασκευή υψηλής απόδοσης, από 100Wp έως 2.300Wp. (Η μέση ισχύς του είναι 1.200 Watt / h.)

Ακτινοβολημένες εκπομπές (κάτω από 1GHz). Αποτέλεσμα δοκιμής: PASS.

Ανοσία στην ηλεκτροστατική εκφόρτιση. Αποτελέσματα δοκιμής: PASS (A/ A).

Ανοσία στο ηλεκτρομαγνητικό ακτινοβολημένο πεδίο RF (κάτω από 1GHz).

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria