Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας – r2bKastoria στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ - OlaDeka

Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας – r2bKastoria στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας – r2bKastoria (www.r2bkastoria.gr) στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ 9 και 10 Οκτωβρίου 2021.

Η Έκθεση Έρευνας και Επιχειρηματικότητας – r2bKastoria αποτελεί συνδιοργάνωση του Επιμελητηρίου Καστοριάς και του Εργαστηρίου Περιβαλλοντικής Τεχνολογίας του Τμήματος Χημικών Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας.

 Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί με φυσική παρουσία στην Καστοριά (Αίθουσες Ξενοδοχείου LIMNEON RESORT & SPA) με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων, στις 9 και 10 Οκτωβρίου 2021.

Η έκθεση r2bkastoria  στοχεύει στην ανάπτυξη και ενίσχυση της συνεργασίας της ερευνητικής κοινότητας με τον παραγωγικό τομέα και περιλαμβάνει:

  • Παρουσίαση Προϊόντων καινοτόμων ιδεών
  • Καινοτόμες Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις με προϊόντα που προέκυψαν από την συνεργασία με πανεπιστήμια και ερευνητικούς φορείς
  • Παράλληλες Εκδηλώσεις/ Workshops σε θέματα καινοτομίας και επιχειρηματικότητας

Σκοπός των δράσεων αυτών είναι η εξοικείωση τόσο των ερευνητών όσο και του παραγωγικού τομέα με τη διαχείριση της γνώσης, την ανάπτυξη καινοτομίας, με μηχανισμούς και προϋποθέσεις οικοδόμησης δικτύων και καινοτομικών συνεργατικών σχηματισμών και εναλλακτικούς τρόπους χρηματοδότησης της καινοτομίας.

Η είσοδος στην εκδήλωση για τους επισκέπτες είναι δωρεάν και δεν απαιτείται προεγγραφή.

Η είσοδος σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου LIMNEON RESORT & SPA, όπου θα πραγματοποιηθεί η Έκθεση, επιτρέπεται αποκλειστικά και μόνο με την επίδειξη του Green Pass* για κατηγορίες εμβολιασμένων ή Νοσησάντων. (*Green Pass νοείται, είτε η βεβαίωση εμβολιασμού/νόσησης SARS-Cov-2 είτε το Ευρωπαϊκό Ψηφιακό Πιστοποιητικό νόσησης ή ανάρρωσης COVID-19).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria