Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi - Τι κατέθεσε στην Αστυνομία για το τροχαίο - OlaDeka

Mad Clip: Εμφανίστηκε ο οδηγός του Audi – Τι κατέθεσε στην Αστυνομία για το τροχαίο

Δεν ενεπλάκη σε κόντρα με το αυτοκίνητο του Mad Clip υποστήριξε ο οδηγός του Audi

Στην Αστυνομία παρουσιάστηκε αυτοβούλως, αργά το βράδυ της Πέμπτης, ο οδηγός του Audi R8 που αναζητείτο καθώς πιστευόταν πως συνδέεται με το τραγικό τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του γνωστού τράπερ Mad Clip. 


Ο οδηγός του Audi R8, σύμφωνα με πληροφορίες, επιβεβαίωσε πως βρισκόταν στο σημείο, έχοντας ως συνοδηγό τη σύντροφό του, επιστρέφοντας από νυχτερινή διασκέδαση. Όπως ανέφερε στους αστυνομικούς, δεν είχε καμία σχέση με το δυστύχημα και δεν ενεπλάκη σε κόντρες με τη μαύρη Porche. 

Κατόπιν της κατάθεσής του, αφέθηκε ελεύθερος καθώς ο εισαγγελέας έκρινε πως δεν υπάρχει λόγος να του απαγγελθούν κατηγορίες και να κρατηθεί. 

Σημειώνεται πως, προηγουμένως, η Αστυνομία είχε εκδώσει ανακοίνωση ζητώντας πληροφορίες στο πλαίσιο της διερεύνησης του θανατηφόρου τροχαίου.

«Την 02.09.2021 και περί ώρα 02.15′, στην οδό Αθηνάς (παραλιακή λεωφόρος), στο ύψος της συμβολής της με την οδό Φανερωμένης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Γλυφάδα, περιοχής Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.

Στο πλαίσιο της διενεργούμενης προανάκρισης, αναζητούνται πληροφορίες για Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, μάρκας AUDI, μοντέλου R8, το οποίο έφερε πινακίδες κυκλοφορίας κίτρινου χρώματος και πιθανόν κατασκευής δεξιάς θέσης οδήγησης (δεξιοτίμονο), το οποίο ανωτέρω τόπο και χρόνο κινούνταν στο χώρο του δυστυχήματος.

Παρακαλείται όποιος γνωρίζει οτιδήποτε για τις συνθήκες που έγινε το συγκεκριμένο τροχαίο δυστύχημα ή για το εν λόγω Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, να επικοινωνήσει με το Α΄ Τμήμα Τροχαίας Νοτιοανατολικής Αττικής στα τηλέφωνα: 210-9608000, 210-9608006, 210-9608015 και 210-9608016», αναφερόταν σχετικά. 

Υπενθυμίζεται ότι o 34χρονος Ελληνοαμερικανός ράπερ σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα στη Βουλιαγμένη, οδηγώντας μία Porsche, τα ξημερώματα της Πέμπτης και ενώ επέστρεφε από ένα γαμήλιο γλέντι, σύμφωνα με πληροφορίες.

Το δυστύχημα συνέβη λίγο μετά τις 2 τα ξημερώματα και η επιχείρηση απεγκλωβισμού από την Πυροσβεστική κράτησε περίπου δύο ώρες. 

Ο ράπερ διακομίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», όπου το πρωί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria