Τρύφωνας Δίτσιος: Για πρώτη φορά ένας 23χρονος στο ΔΣ της ΕΟΚ - OlaDeka

Τρύφωνας Δίτσιος: Για πρώτη φορά ένας 23χρονος στο ΔΣ της ΕΟΚ

Το όνομα «Δίτσιος» δεν είναι άγνωστο στο χώρο του μπάσκετ και μάλιστα θα γινόταν ευρέως γνωστό αν ο τότε ιδιοκτήτης της Καστοριάς αποφάσιζε να κάνει το βήμα προς την Basket League. Θα θυμάστε τότε τα σχετικά ρεπορτάζ του basketblog με σαφή αναφορά στον Ναούμ Δίτσιο που αποφάσισε να αποχωρήσει από την ομάδα (και το μπάσκετ) καθώς οι τοπικοί παράγοντες στην Καστοριά δε στήριξαν ούτε στο ελάχιστο την προσπάθειά του.

Όμως η… οικογένεια επέστρεψε στο μπάσκετ. Κι αυτό έγινε χάρη στο νέο πρόεδρο της ΕΟΚΒαγγέλη Λιόλιο ο οποίος ούτως ή άλλως προχωρά σε βαθιές τομές. Η Άννυ Κωνσταντινίδου, με πανηγυρικό τρόπο μάλιστα, εξελέγη ως η πρώτη γυναίκα στο ΔΣ στην ιστορία της ΕΟΚ. Ο Τρύφωνας Δίτσιος (γιος του πρώην ιδιοκτήτη της Καστοριάς) στα 23 του χρόνια θα είναι κι αυτός μέλος του ΔΣ της Ομοσπονδίας.
Κι αυτό διότι ο Βαγγέλης Λιόλιος εμπιστεύεται τα νιάτα, τις φρέσκες ιδέες και φυσικά εκτιμά και αξιολογεί τους ανθρώπους που θα τρέξουν το πλάνο.

Ο Τρύφωνας Δίτσιος, ακολούθησε μια σεμνή «προεκλογική περίοδο» όπως άλλωστε το σύνολο των υποψηφίων του Βαγγέλη Λιόλιου. Χωρίς τυμπανοκρουσίες, χωρίς συνεντεύξεις αλλά με δουλειά προκειμένου να πειστούν τα σωματεία για την προοπτική της παράταξης «Δώσε Πάσα». Κανείς δε δούλεψε για τον εαυτό του και φυσικά γι’ αυτό νίκησαν ΟΛΟΙ. Δεν είναι τυχαίο ότι εξελέγησαν και οι 13 της παράταξης «Δώσε Πάσα» στο νέο ΔΣ.

Είναι πολύ σημαντικό πάντως να βλέπουμε ένα νέο άνθρωπο στο ΔΣ της Ομοσπονδίας και ταυτόχρονα πολύ ενθαρρυντικό.

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria