Προσθήκη 4 αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Κωσταραζίου – Σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης του έργου - OlaDeka

Προσθήκη 4 αιθουσών διδασκαλίας στο Δημοτικό Σχολείο Κωσταραζίου – Σε εξέλιξη η διαδικασία δημοπράτησης του έργου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η διαδικασία δημοπράτησης του έργου προσθήκης τεσσάρων αιθουσών διδασκαλίας και νέων χώρων υγιεινής στο Δημοτικό Σχολείο Κωσταραζίου.

Ο ανάδοχος αναμένεται να αναδειχθεί στις αρχές του νέου έτους, με το συγκεκριμένο έργο να είναι τεράστιας σημασίας και να επιλύει ένα χρόνιο πρόβλημα, αφού λόγω έλλειψης χώρου, μαθητές και δάσκαλοι είναι υποχρεωμένοι να μεταβαίνουν στο γειτονικό κτίριο του πρώην Γυμνασίου για να πραγματοποιούν τα μαθήματά τους. Το γεγονός αυτό θέτει σε κίνδυνο την ασφάλειά τους, δυσχεραίνοντας παράλληλα την τοπική κοινωνία, καθώς αρκετές φορές την ημέρα απαγορεύεται η κυκλοφορία στον δρόμο ανάμεσα στα δύο κτίρια.

Να σημειωθεί ότι εκτός των τεσσάρων αιθουσών θα κατασκευαστούν νέοι χώροι υγιεινής και ράμπα για τη διευκόλυνση της προσβασιμότητας των ΑμΕΑ, ενώ και αυτό το σχολικό κτίριο θα αναβαθμιστεί ενεργειακά, με τον προϋπολογισμό του έργου να ανέρχεται στο ποσό του 1.400.000 €.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria