Προετοιμασία Παιδικού τμήματος του Α.Σ. Καστοριάς - OlaDeka

Προετοιμασία Παιδικού τμήματος του Α.Σ. Καστοριάς

Δυναμικά έχει ξεκινήσει η προετοιμασία του παιδικού τμήματος ενόψει της έναρξης του πρωταθλήματος Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ όπου η ομάδα μπάσκετ της Καστοριάς συμμετέχει και αυτή την χρονιά. Μετά από τη σύντομη ανάπαυλα του καλοκαιριού οι νεαροί αθλητές καθοδηγούμενοι από τους προπονητές και τον γυμναστή της ομάδας ακολουθούν ένα τακτικό πρόγραμμα προπονήσεων αλλά και εκγύμνασης.

Παράλληλα και στο πλαίσιο της προετοιμασίας η ομάδα συμμετείχε μέχρι στιγμής, σε δύο φιλικά παιχνίδια. Η αρχή έγινε στο κλειστό γήπεδο της Καστοριάς με ένα πολύ ωραίο φιλικό αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα παίδων του Άργους Ορεστικού. Στην συνέχεια ακολούθησε η δεύτερη φιλική αναμέτρηση με την ομάδα παίδων του Αίαντα Ευόσμου στην Θεσσαλονίκη με ένα εξίσου ωραίο και δυνατό φιλικό παιχνίδι. Στα παιδιά δόθηκε χρόνος συμμετοχής ώστε να δοκιμαστούν οι δυνατότητες τους και να πάρουν την πολύτιμη εμπειρία και ταυτόχρονα αποκόμισαν την ικανοποίηση από τη συμμετοχή. Από την πλευρά τους οι προπονητές έμειναν ικανοποιημένοι που έδωσαν τη δυνατότητα στα παιδιά να αγωνιστούν σε συνθήκες πραγματικού αγώνα. Η διοίκηση της ομάδας οργάνωσε με απόλυτη επιτυχία την αποστολή στην Θεσσαλονίκη και η χαρά για τα παιδιά ήταν μεγάλη.

Ο Α.Σ. Καστοριάς τηρεί όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται ώστε κάθε δραστηριότητα να πραγματοποιείται με ασφάλεια. Ευχαριστούμε θερμά τις ομάδες του Άργους Ορεστικού και του Αίαντα Ευόσμου καθώς και τους προπονητές τους για τη συνεργασία. Επίσης ευχαριστούμε τους γονείς των παιδιών του συλλόγου μας για τη δική τους συνεργασία στην προσπάθεια αυτή. Ευχόμαστε καλή αθλητική χρονιά με υγεία και ευ αγωνίζεσθε, και παράλληλα στα παιδιά καλή πρόοδο με επιτυχίες στα μαθήματά τους.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria