Πανηγυρικό χρώμα στη 13η Παν. Συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι. Βράβευση Σ. Ντούσκου και συναυλίες τις δυο πρώτες μέρες - OlaDeka

Πανηγυρικό χρώμα στη 13η Παν. Συνάντηση Ανάπτυξης στο Μαυροχώρι. Βράβευση Σ. Ντούσκου και συναυλίες τις δυο πρώτες μέρες

Πανηγυρικό χαρακτήρα θα έχει η 2η φάση της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης Ανάπτυξης που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 4-5 Σεπτεμβρίου στο Μαυροχώρι της Καστοριάς.

Ο Ναυτικός Όμιλος Μαυροχωρίου που έχει αναλάβει την διοργάνωση υπο την αιγίδα της Ελληνικής Κωπηλατικής Ομοσπονδίας με αφορμή και την τεράστια επιτυχία του Στέφανου Ντούσκου στους Ολυμπιακούς αγώνες του Τόκιο έχει προγραμματίσει σειρά εορταστικών εκδηλώσεων πριν και παράλληλα με τους αγώνες δίνοντας πανηγυρικό χαρακτήρα στη διοργάνωση.

Πιο συγκεκριμένα αύριο Παρασκευή στις εγκαταστάσεις του Ομίλου στις 7μμ θα βραβευτεί ο χρυσός Ολυμπιονίκης του Τόκιο και στη συνέχεια θα ακολουθήσει συναυλία με τοπικό συγκρότημα.

Το Σάββατο το πρωί (8μμ) θα ξεκινήσει το αγωνιστικό πρόγραμμα  όπου θα πάρουν μέρος συνολικά 240 νέοι αθλητές κι αθλήτριες από 24 σωματεία όλης της χώρας με τους προκριματικούς  και το απόγευμα (20:30) θα ακολουθήσει μια ακόμη συναυλία με τοπικό νεανικό συγκρότημα.

Την Κυριακή το πρόγραμμα θα ανοίξουν στις 08:00 οι ημιτελικοί ενώ στις 10:00 θα ξεκινήσουν οι τελικοί με τους οποίους θα πέσει και η αυλαία της 13ης Πανελλήνιας Συνάντησης  η οποία έχει καθιερωθεί με επιτυχία αναδεικνύοντας κάθε χρόνο τα νέα ταλέντα που στη συνέχεια στελεχώνουν τις Εθνικές ομάδες και κατακτούν διεθνείς διακρίσεις.

Η διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα 

Αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ   

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria