Ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης στη συνάντηση των Εκτελεστικών Γραμματέων - OlaDeka

Ο Γρηγόρης Γρηγοριάδης στη συνάντηση των Εκτελεστικών Γραμματέων

Με τη συμμετοχή του Γρηγόρη Γρηγοριάδη, Εκτελεστικού Γραμματέα της Περιφέρειάς μας, ολοκληρώθηκε η συνάντηση των Εκτελεστικών Γραμματέων των Περιφερειών της χώρας στη Θεσσαλονίκη, την 17 Σεπ 2021, στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου, της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, υπό την αιγίδα του προέδρου της ΕΝΠΕ, Περιφερειάρχη, κ. Τζιτζικώστα Απόστολου.

Συζητήθηκαν ευρέως θέματα που απασχολούν τη λειτουργία και αποδοτικότητα των δημοσίων υπηρεσιών, με σκοπό την καλλίτερη εξυπηρέτηση των πολιτών. Δόθηκε βαρύτητα στην καινοτομία και την απόλυτη εξειδίκευση με τη χρήση εφαρμογών ψηφιακών μέσων, για την εξοικονόμηση ανθρώπινων πόρων αλλά και την ταχύτητα ολοκλήρωσης των διαδικασιών.

Η άμεση δράση, η συνεργασία, το άριστο κλίμα και η αλληλεγγύη μεταξύ των υπαλλήλων, η συνέργεια στον σχεδιασμό και την υλοποίηση με τις αναγκαίες παρεμβάσεις όπου χρειάζεται, είναι το ζητούμενο αλλά και η μεγάλη προσπάθεια, για να επιτύχουμε τους στόχους της περιφερειακής μας αρχής, που δεν είναι άλλοι από την πρόοδο και την ανάπτυξη στον τόπο μας.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria