Με την Μαρία Αντωνίου συζήτησε ο Βασίλης Κικίλιας για Θεσσαλονίκη και τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα - OlaDeka

Με την Μαρία Αντωνίου συζήτησε ο Βασίλης Κικίλιας για Θεσσαλονίκη και τουρισμό στη Βόρεια Ελλάδα

Δείτε τι έγραψε στο instagram ο Υπουργός Τουρισμού:

Ανακοίνωσα σήμερα από τη Θεσσαλονίκη την Ανάπτυξη της #κρουαζιέρας και τη μετατροπή του λιμανιού της σε home port και hub. Αυτό σε συνδυασμό με το νέο αεροδρόμιο της πόλης και τις ξενοδοχειακές υποδομές αλλά και τα ιδιαίτερα συγκριτικά της πλεονεκτήματα, όπως ο οινικός #τουρισμός, ο ιαματικός τουρισμός, που είναι σημαντικός για τη Βόρεια Ελλάδα, ο γαστρονομικός τουρισμός και ο θρησκευτικός τουρισμός συνθέτουν ένα τουριστικό προϊόν το οποίο το υπουργείο θα συμβάλει ώστε να αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο και να αναδειχθεί.

•Στο πλαίσιο της 85ης ΔΕΘ συζητήσαμε μαζί την Γενική Γραμματέα Τουριστικής Πολιτικής και Ανάπτυξης Βίκυ Λοΐζου & την επικεφαλής του Γραφείου του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη Μαρία Αντωνίου με τους εκπροσώπους των τουριστικών φορέων της Κεντρικής Μακεδονίας.

•Συναντήθηκα με τον καλό φίλο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, με τον οποίο είμαι σίγουρος ότι θα έχουμε μια πολύ ισχυρή συνεργασία με στόχο την αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος και της τουριστικής εμπειρίας στη Μακεδονία.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria