Κεπαπτσόγλου: Είμαστε ο δήμος με τον μεγαλύτερο δείκτη μόλυνσης σε όλη την περιφέρεια! - Εισηγούμαι τη ματαίωση της εμποροπανήγυρης - OlaDeka

Κεπαπτσόγλου: Είμαστε ο δήμος με τον μεγαλύτερο δείκτη μόλυνσης σε όλη την περιφέρεια! – Εισηγούμαι τη ματαίωση της εμποροπανήγυρης

Οι τελευταίες εξελίξεις σε επιδημιολογικό επίπεδο αλλά και τα στοιχεία που προέκυψαν από τις συζητήσεις με τα υπουργεία υγείας και ανάπτυξης οδήγησαν τον Πάνο Κεπαπτσόγλου να εισηγηθεί τη ματαίωση της εμποροπανήγυρης για το 2021.

Από όλα όσα ανέφερε ο δήμαρχος τα οποία τον ανάγκασαν να εισηγηθεί τη ματαίωση του πανηγυριού, εντύπωση προκαλεί η δήλωση του αναφορικά με την επιδημιολογική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή ο Δήμος Άργους Ορεστικού. Όπως είπε χαρακτηριστικά, ο δήμος Άργους Ορεστικού παρουσιάζει τον μεγαλύτερο ημερήσιο δείκτη μόλυνσης σε ολόκληρη την περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.

«Το τι συμβαίνει και που οφείλεται, δεν θα το πω εγώ, νομίζω ότι μπορεί να το δει ο καθένας. Μπορεί να το δει ο καθένας στους γάμους, στα πάρκα, στον πεζόδρομο, στα καταστήματα, στην καθημερινότητα, δυστυχώς τουλάχιστον η προσωπική άποψη μου, – και αυτά είναι δεδομένα μελέτης- ότι αφενός μεν, δεν φτάσαμε στο προσδοκώμενο βέλτιστο αποτέλεσμα με τους εμβολιασμούς και δεύτερον δεν τηρούνται απόλυτα, ή μάλλον όχι δεν τηρούνται απόλυτα, γιατί εάν τηρούνταν σε υψηλό βαθμό και όχι απόλυτα, δεν θα ήμασταν με αυτά τα νούμερα… Δεν τηρούνται τα μέτρα ατομικής υγιεινής και προστασίας. Έχοντας λοιπόν όλα αυτά υπόψιν, αντιλαμβανόμαστε όλοι ότι ένα τέτοιο εγχείρημα θα ήταν αρκετά παρακινδυνευμένο …» είπε.

Η συνεδρίαση συνεχίζεται, δείτε τη Live:

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria