ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 6-0 στην πρεμιέρα της Ά φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ - OlaDeka

ΚΑΣΤΟΡΙΑ – ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 6-0 στην πρεμιέρα της Ά φάσης του κυπέλλου της ΕΠΣ

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ – ΡΕΠΟΡΤΑΖ – ΦΩΤΟ – VIDEO

Με την διεξαγωγή δύο αγώνων Κυπέλλου  ξεκίνησε και επίσημα η νέα ποδοσφαιρική χρονιά της ΕΠΣ Καστοριάς. Συγκεκριμένα διεξήχθησαν τα παιχνίδια της 1ης αγωνιστικής για την Α’ φάση Κυπέλλου, ενώ τα υπόλοιπα τρία θα πραγματοποιηθούν αύριο Κυριακή, όπως επίσης για τις 29 Σεπτεμβρίου έχουν μετατεθεί άλλα τρία ματς.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική

Νέα Καστοριά – Μαυροχώρι 19/9

Καστοριά 1980 – Αμπελόκηποι 6-0

2η Αγωνιστική

Αμπελόκηποι – Νέα Καστοριά 

Μαυροχώρι – Καστοριά 1980 

3η Αγωνιστική

Αμπελόκηποι – Μαυροχώρι

Νέα Καστοριά – Καστοριά 1980 

Β’ ΟΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική

Λακκώματα – Γραμμοχώρια 19/9

Πολυκάρπη – Πεντάβρυσος 5-1

2η Αγωνιστική

Πεντάβρυσος – Λακκώματα

Γραμμοχώρια – Πολυκαρπη

3η Αγωνιστική

Πεντάβρυσος – Γραμμοχώρια

Λακκώματα – Πολυκάρπη

Γ’ ΟΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική

Μακροχώρι  – Παναργειακός 19/9

Αστραπή Μ. – Κάστωρ 22/9

2η Αγωνιστική

Κάστωρ – Μακροχώρι

Παναργειακός – Αστραπή Μ.

3η Αγωνιστική

Κάστωρ – Παναργειακός

Μακροχώρι – Αστραπή Μ.

Δ’ ΟΜΙΛΟΣ

1η Αγωνιστική

Βίτσι –Νταηλάκη 29/9

Βογατσικό – Κορησός 29/9

2η Αγωνιστική

Κορησός – Βίτσι

Νταηλάκη – Βογατσικό

3η Αγωνιστική

Κορησός – Νταηλάκη

Βίτσι – Βογατσικό

Πηγή

Από το FC Kastoria:

Με μισή ντουζίνα γκολ, φιλοδώρησε η Καστοριά, την Δόξα Αμπελοκήπων, στην 1η αγωνιστική του 1ου ομίλου, για την Α΄ φάση του κυπέλλου της Ε.Π.Σ. Καστοριάς. 

Το παιχνίδι ήταν ένας διαρκής μονόλογος των γηπεδούχων, οι οποίοι δεν επέτρεψαν, σε καμία περίπτωση, στους φιλοξενούμενους να ελπίζουν σε κάποιο θετικό αποτέλεσμα. Χαρακτηριστικό του παιχνιδιού είναι ότι η Καστοριά, εκτός των έξη γκολ που πέτυχε, είχε και δύο δοκάρια. 

Στο 7΄, σε σουτ του Σιαραφέρα έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 8΄, μετά απο κόρνερ του Τσαμτσάκη, ο Μήνος, με κεφαλιά, άνοιξε το σκορ (1-0). Στο 10′, μετά από σέντρα του Σιαραφέρα, η κεφαλιά του Τσαμτσάκη πέρασε άουτ. Στο 20′ και πάλι ο Σιαραφέρας έκανε σέντρα, αλλά η κεφαλιά του Πήτα πέρασε άουτ. Στο 21΄η Καστοριά είχε δοκάρι με τον Σαββόπουλο Ευαγ., όταν σε σουτ που έπιασε, έξω απο την περιοχή,  η μπάλα βρήκε το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Σλημιστινού.  Στο 23΄ ο Πήτας έκανε ωραία προσπάθεια, αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 31΄, μετά απο σέντρα του Ευαγγέλου, ο Παναγιωτίδης με σουτ, μέσα απο την περιοχή, διπλασίασε τα τέρματα της Καστοριάς (2-0). Στο 38΄ο Πήτας έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, έκανε σεντρα, αλλά το πλασέ του Σαβόπουλου Ευαγ., κατέληξε άουτ.

Στο β΄μέρος η Καστοριά μπήκε φορτσάτη και στο 46΄ ο Κύρου έπιασε σέντρα σουτ από τα δεξιά, αλλά η μπάλα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι της εστίας των φιλοξενουμένων. Δύο λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 48΄ ο Μπλάντος με σουτ, έξω από την περιοχή έκανε το 3-0. Στο 67΄ο Παναγιωτίδης, από το ύψος της περιοχής, με σουτ έκανε το 4-0. Στο 70΄το σουτ του Ευαγγέλου, από το ύψος της μικρής περιοχής, πέρασε άουτ.

Στο 77΄, ο Κύρου σέντραρε από δεξιά και ο Μπλάντος με πλάγιο ψαλίδι, έγραψε το 5-0. Στο 82 ΄ο Αφεντουλίδης με πέναλτι έκανε το 6-0. Το πέναλτι το κέρδισε ο Κύρου, που ανατράπηκε στην περιοχή.

Αριστη η διαιτησία του κ.κ. Τζάμου Δημ. (Σιδερίδης Χ. -Ζιώγος Θ.), άπαντες του Σ.Δ.Π. Καστοριάς.

Οι συνθέσεις: 

ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Κοσμίδης (60΄Τζιάρας), Τσόπρας, Σιαραφέρας (46΄Κύρου), Μήνος (60΄Καραγιάννης), Τόσκος, Ευαγγέλου, Σίμος, Παναγιωτίδης, Τσαμτσάκης, Πήτας (46΄Μπλάντος), Σαββόπουλος Ευαγ.(63΄Αφεντουλίδης)

ΔΟΞΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ: Σλημιστινός, Μαυρουδής, Σουκαλόπουλος, Μιχαλόπουλος Ν., Βλαχάβας, Κεφάλας, Ζαφειρόπουλος, Μιχαλόπουλος Χ. (81΄Ζυγούρας), Βάμβας (85΄Τζάνας), Μπούνας, Δέλλιος (61΄Βασιλειάδης).

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria