Ευχαριστήριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων προς την Μαρία Αντωνίου - OlaDeka

Ευχαριστήριο του Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων προς την Μαρία Αντωνίου

Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια την Επικεφαλής του Πρωθυπουργικού Γραφείου Θεσσαλονίκης Μαρία Αντωνίου, για την αμέριστη συμπαράσταση που επιδεικνύει προς τον κλάδο μας και το αποδεικνύει εμπράκτως.

Προσφάτως, η συμβολή της κα Αντωνίου ήταν καθοριστική για την προάσπιση των συμφερόντων του κλάδου της ελληνικής γουνοποιίας.

Συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της Επιτροπής Γεωργίας και Περιβάλλοντος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (9-10 Σεπτεμβρίου 2021) για τη στρατηγική της Ε.Ε. “Farm to Fork”, κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να απορριφθούν δύο τροπολογίες οι οποίες θα έπλητταν ανεπανόρθωτα τον κλάδο, όχι μόνο σε πανελλαδικό, αλλά σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Αποτέλεσμα όλης αυτής της προσπάθειας ήταν να αποτραπεί το Ban Fur Farming, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ευρωβουλευτών απέρριψε τις τροπολογίες.

Ευελπιστούμε για τη συνέχιση της συνεργασίας με όλους τους αρμόδιους φορείς και της συμβολής τους στο έργο που παράγουμε, ώστε να έχουμε θετικά αποτελέσματα.

Εκ της διοικήσεως

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria