Εξιχνιάστηκαν άμεσα -3- περιπτώσεις κλοπών, από καταστήματα που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κοζάνης - OlaDeka

Εξιχνιάστηκαν άμεσα -3- περιπτώσεις κλοπών, από καταστήματα που διαπράχθηκαν στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κοζάνης

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν δύο ημεδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από μεθοδική έρευνα των αστυνομικών της Ομάδας Δημόσιας Ασφάλειας του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης τρεις (3) περιπτώσεις κλοπών από καταστήματα, που διαπράχθηκαν την 20 και 21-09-2021 στην ευρύτερη περιοχή της πόλης της Κοζάνης.

Για τις υποθέσεις αυτές συνελήφθησαν χθες (21-09-2021) το πρωί σε περιοχή της Κοζάνης, από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς, με τη συνδρομή αστυνομικών του Αστυνομικού Τμήματος και του Τμήματος Ασφάλειας Εορδαίας, δύο (2) ημεδαποί, ηλικίας 24 και 48 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για κλοπή.

Συγκεκριμένα, χθες το πρωί εντοπίστηκε από τους προαναφερόμενους αστυνομικούς σε περιοχή της Κοζάνης Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν οι ανωτέρω και σε έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό του οχήματος, βρέθηκαν συνολικά στην κατοχή τους, και κατασχέθηκαν :

  • -116-πακέτα τσιγάρα διαφόρων τύπων,
  • -14- πακέτα καπνού διαφόρων τύπων,
  • -45- πακέτα φιλτράκια διαφόρων τύπων,
  • μία κασετίνα και ένα κουτί με πακέτα χαρτάκια καπνού,
  • το χρηματικό ποσό των 111,10 ευρώ σε κέρματα,
  • ένα κατσαβίδι και
  • ένα ζευγάρι γάντια.

Από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφάλειας Κοζάνης προέκυψε ότι, οι ανωτέρω κατά τις πρώτες πρωινές ώρες χθες και προχθές, διέπραξαν -3- κλοπές, από -3- καταστήματα στην ευρύτερη περιοχή της Κοζάνης, από τα οποία αφαίρεσαν το συνολικό χρηματικό ποσό των 515 ευρώ, καθώς και διάφορα καπνικά προϊόντα.

Οι συλληφθέντες με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κοζάνης, ενώ προανάκριση για την υπόθεση ενήργησε το Τμήμα Ασφάλειας Κοζάνης.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria