Διανομή σχολικών τσαντών & σχολικών ειδών από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ - OlaDeka

Διανομή σχολικών τσαντών & σχολικών ειδών από την Π.Ε. Καστοριάς στο πλαίσιο του ΤΕΒΑ

Η Περιφερειακή Ενότητα  Καστοριάς   συνεχίζει τις διανομές προϊόντων στο πλαίσιο του προγράμματος «Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής Συνδρομής, για το Ταμείο Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ/FEAD)».

Πιο συγκεκριμένα, η Π.Ε Καστοριάς ως επικεφαλής εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης ΤΕΒΑ θα διανείμει σήμερα Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου και αύριο Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2021 και ώρα 11:00 – 13:00, στο κτίριο της Αντιπεριφέρειας Καστοριάς (πρώην Νομαρχία) – Διοικητήριο, στο ισόγειο γραφείο 11, σχολικές τσάντες, πλήρες σετ γραφικής ύλης, τετράδια, στυλογράφους, είδη ζωγραφικής και άλλα σχολικά είδη για 50 περίπου μαθητές δημοτικού (Α΄ & Β΄ Δημοτικού), ωφελούμενοι του Προγράμματος ΚΕΑ- ΤΕΒΑ.

Υποχρεώσεις Ωφελούμενων

Οι ωφελούμενοι είναι υποχρεωμένοι, να προσέλθουν στο σημείο παραλαβής:

  1. Φορώντας μάσκα και τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα κατά του Covid-19
  2. Να διαθέτουν το κατάλληλο έγγραφο πιστοποίησης/ταυτοποίησης δηλαδή το ΑΜΚΑ του μέλους της αίτησης μαζί με την επίδειξη της αστυνομικής του ταυτότητας ή με την εξουσιοδότηση του ετέρου προσώπου (δεν απαιτείται γνήσιο της υπογραφής).

Ενημερώνουμε ότι οι ωφελούμενοι έχουν ήδη ενημερωθεί με γραπτό μήνυμα (sms)  στο κινητό τους τηλέφωνο ώστε να παραλάβουν άμεσα τα σχολικά είδη.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria