Γιώργος Διγκόλης: Όλα αλλάζουν γύρω μας. - OlaDeka

Γιώργος Διγκόλης: Όλα αλλάζουν γύρω μας.

Από σήμερα, για μένα, η πόλη του Άργους Ορεστικού δεν θα είναι ποτέ πια, η πόλη που γνώρισα και υπηρέτησα πίστα έως πριν λίγα χρόνια.
Το Κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας ήταν σημείο αναφοράς, εξυπηρέτησης ανάπτυξης, προόδου και ζωής για την πόλη.

Στο Κατάστημα αυτό έζησα έντεκτα, περίπου, χρόνια, από τα πιο δημιουργικά χρόνια της προσωπικής και τραπεζικής μου ζωής.
Μαζί με τον Βαγγέλη τον Μπάτζιο, την Ολυμπία Κωνσταντινίδου, την Κατερίνα Σιδοπούλου, τον Σάκη Κύρου, τον Ανδρέα Τηλιο, τη Νίκη Βασιλειάδου, τον μακαρίτη τον Θόδωρο Κωστάρα και με τη βοήθεια του Νίκου Μήλιου, του Σίμου Τασίκα και του Πέτρου Καμπούρη, δουλέψαμε σαν ομάδα ακόμη και σε γιορτινές μέρες και αργίες και καθιερώσαμε, το μικρό Κατάστημά μας, ως ένα Τραπεζικό Καταστήματα πλήρους τραπεζικής εξυπηρέτησης, τόσο στη συνείδηση του κόσμου όσο και στο οργανόγραμμα της Τράπεζας.

Ο κόσμος στάθηκε δίπλα μας εκτιμώντας τις προσπάθειές μας για την σωστή και άρτια εξυπηρέτησή του.

Χάρη στη στήριξη του κόσμου και την ομαδική δουλειά, πετύχαμε κάτι πολύ δύσκολο, για όσους γνωρίζουν, που δεν ήταν άλλο από την άνοδο αξιολόγησης του Κατάστηματός μας, στην 6η κατηγορία των Καταστημάτων της Ε.Τ.Ε., από την 8η που ήταν κάποτε.

Και μετά ήρθε η οικονομική κρίση, τα άτοκα και έντοκα δάνεια ΤΕΜΠΜΕ, το πρόγραμμα ” Εξοικονόμηση κατ’ οίκον” ,τα capital controls, οι αναλήψεις των 60€ τη μέρα, τα μαθήματα χρήσης του Α.Τ.Μ. στους παππούδες και της γιαγιάδες, που τους μάθαμε εκτός από το να παίρνουν μετρητά να πληρώνουν, από το μηχάνημα, κάθε είδους λογαριασμούς όπως π.χ. της Δ.Ε.Η., και τις οφειλές των εγγονών τους στην AVON για τα καλλυντικά που αγόραζαν και όλα αυτά που ζήσαμε τα τελευταία δέκα χρόνια.
Σε αυτό το χρονικό διάστημα άλλαξαν πολλά στη ζωή μας.

Όμως το Κατάστημα της Ε.Τ.Ε. και εμείς ήμασταν εκεί και βοηθούσαμε, όσο περισσότερο μπορούσαμε, στη διευκόλυνση της ζωής των κατοίκων και του εμπορικού κόσμου της
πόλης του Άργους Ορεστικού, αλλά και της ευρύτερης περιοχής, ειδικά μετά και το κλείσιμο του Τραπεζικού Καταστήματος της Εθνικής στο Τσοτύλι.
Στην εποχή του ψηφιακού μετασχηματισμού των Τραπεζών, η Εθνική Τράπεζα αποφάσισε πως το Κατάστημα του Άργους Ορεστικού (344), που βρίσκεται στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 31, Τ.Κ. 522 00, έπρεπε να κλείσει.

Η λύπη μου τεράστια.

Ξαφνικά, κάποιοι έσβησαν ένα μεγάλο κομμάτι των ονείρων, των προσπαθειών, των χαρούμενων και των δύσκολων στιγμών, των επιτυχιών και τελικά της ζωής της ομάδας μας.

Δε σκύβουμε το κεφάλι.

Θα συνεχίσουμε περήφανα, ως κάτοικοι αυτής της περιοχής, να προσπαθούμε για το καλύτερο για τον τόπο μας.

Έχουμε αποδείξει πως είμαστε φτιαγμένοι με νοοτροπία νικητή.

Είμαι σίγουρος πως θα τα καταφέρουμε!!

Εμπρός, πάμε, η προσπάθεια άρχισε…..

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria