Α.Σ. Πενταβρύσου για την κατάσταση του γηπέδου: «Κάνουμε υπομονή εδώ και πολύ καιρό» - OlaDeka

Α.Σ. Πενταβρύσου για την κατάσταση του γηπέδου: «Κάνουμε υπομονή εδώ και πολύ καιρό»

Φτάσαμε αισίως στην τρίτη εβδομάδα προετοιμασίας της ομάδας μας ενώ σε 10 μέρες ξεκινάνε και οι επίσημες αγωνιστικές μας υποχρεώσεις. Ας δούμε όμως υπό ποιες συνθήκες καλούμαστε να τα βγάλουμε πέρα.

Εδώ και δύο χρόνια οι προβολείς του γηπέδου υπολειτουργούν καθώς οι μισές λάμπες (8 από τις 16) είναι καμένες. Παράλληλα οι πυλώνες λόγω παλαιότητας έχουν σκουριάσει επικίνδυνα.

Επίσης αποφασίσαμε να προχωρήσουμε σε μία αναβάθμιση του γηπέδου μας κάνοντας εργασίες συντήρησης της κερκίδας μας καθώς επίσης και με την κατασκευή μιας τουαλέτας στον εξωτερικό χώρο του γηπέδου για την εξυπηρέτηση του κοινού. Για όλα τα παραπάνω ενημερώθηκε η δημοτική αρχή τόσο σε κατ’ ιδίαν συνάντηση, όσο και με αποστολή εγγράφου. Περιττό να πούμε πως ακόμα δεν έχει γίνει το παραμικρό, κατανοούμε την δυσκολία των καιρών, ωστόσο από τον Μάιο όταν και λάβαμε τις διαβεβαιώσεις πως θα ξεκινήσουν άμεσα τα περισσότερα από τα βελτιωτικά έργα, δεν έγινε τίποτα… Δεν ξέρουμε πόσο ακόμα θα χρειαστεί να περιμένουμε.

Το κερασάκι στην τούρτα βέβαια ήρθε αργότερα. Εδώ και πάνω από 20 μέρες το γήπεδο έχει μείνει χωρίς ρεύμα και παρότι συνεχώς ακούμε ότι το θέμα θα λυθεί, δεν γίνεται όμως απολύτως τίποτα, χωρίς να ξέρουμε το γιατί. Όλο αυτό βέβαια δυσκολεύει αφάνταστα το έργο των παιχτών αλλά και του προπονητή μας. Σαν διοίκηση στερέψαμε από φθηνές δικαιολογίες προς τους παίχτες μας όταν μας ρωτάνε πότε θα έρθει, ντρεπόμαστε να τους βλέπουμε να αλλάζουν χωρίς φώτα με τα φλάς των κινητών. Κουραστήκαμε και οι ίδιοι να χρησιμοποιούμε φακούς στα γραφεία μας όταν θέλουμε να συμπληρώσουμε κάποια έγγραφα…

Σαν να μην έφταναν όλα αυτά χάλασε και το αυτόματο πότισμα του γηπέδου μας. Εδώ βέβαια για να είμαστε δίκαιοι πρέπει να πούμε ότι ήρθαν τεχνικοί για την εύρεση του προβλήματος αφήνοντας μας όμως την τεχνική επίλυση (σκάψιμο, αλλαγή σωλήνων κ.α.). Ευτυχώς δηλαδή ο πρόεδρος της ομάδας μας ασχολείται επαγγελματικά με χωματουργικά και ήξερε την δουλειά και ξεπεράστηκε αυτό το σημαντικό πρόβλημα.

Κάνουμε υπομονή εδώ και πολύ καιρό, ωστόσο νιώσαμε πως έπρεπε να βγάλουμε αυτή την ανακοίνωση για να μάθει όλος ο κόσμος τι συμβαίνει κάτω υπό ποιες συνθήκες καλούμαστε να τα βγάλουμε πέρα, αλλά και για να μην εκλάβουν οι υπεύθυνοι την σιωπή μας για αδυναμία. Θέλουμε να πιστεύουμε πως ο δήμος θα ασχοληθεί κάποτε σοβαρά και με εμάς. Περιμένουμε να δούμε πράξεις.

Τέλος ξεκαθαρίζουμε πως ο ρόλος του ΑΣ Πενταβρύσου δεν είναι να κάνει αντιπολίτευση σε κανέναν, δεν έχουμε σχέση με μικροπολιτικά παιχνίδια και σκοπιμότητες. Προβάλουμε τα προβλήματα μιλάμε για αυτά, όπως επίσης αναγνωρίζουμε κάθε θετικό που συμβαίνει, όταν αυτό συμβαίνει. Είμαστε εδώ μονάχα για να διασφαλίσουμε το καλύτερο για τον σύλλογο μας.

Ελπίζουμε πως θα δούμε κάτι να αλλάζει προς το καλύτερο.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria