Α' ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Η κλήρωση του Πρωταθλήματος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρη Τριανταφύλλου - Πρεμιέρα εντός έδρας με τα Τρίκαλα για την Καστοριά - OlaDeka

Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ : Η κλήρωση του Πρωταθλήματος από τον Πρόεδρο της ΕΠΣ Καστοριάς Δημήτρη Τριανταφύλλου – Πρεμιέρα εντός έδρας με τα Τρίκαλα για την Καστοριά

Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για το Γυναικείο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου Α΄ Εθνικής που θα γίνει με 9 ομάδες σε 2 ομίλους Βορρά και Νότο. Την κλήρωση πραγματοποίησε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Καστοριάς και μέλος της Επιτροπής Γυναικείου Ποδοσφαίρου Δημήτρη Τριανταφύλλου.

Η ομάδα του ΓΠΟ Καστοριάς τοποθετήθηκε (με γεωγραφικά κριτήρια) στον 1ο όμιλο όπου θα βρει ως αντιπάλους τις ομάδες: Αγροτικός Αστέρας Ευόσμου, Άρης Θεσ., Ιωάννινα, Δόξα 2016, Τρίκαλα, Ελπίδες Καρδίτσας, Λάρισα και ΠΑΟΚ.

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος θα την βρει να αγωνίζεται εντός έδρας με αντίπαλο τα Τρίκαλα, ενώ την αμέσως επόμενη αγωνιστική θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον Άρη. 

Ακολουθεί την 3η αγωνιστική ο αγώνας με τον Αγρ. Αστέρα εντός και συνεχίζει εκτός την 4η αγωνιστική με αντίπαλο τις Ελπίδες Καρδίτσας.

Την 5η αγωνιστική υποδέχεται τον περσινό πρωταθλητή ΠΑΟΚ, την 6η εκτός με την Λάρισα, την 7η πάλι εκτός με Γιάννινα, την προτελευταία του α γύρου με Δόξα Δράμας, όπου και ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις της, αφού την τελευταία αγωνιστική έχει ρεπό. 

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria