Άργος Ορεστικό: Έβαλαν φωτιά στα υλικά της ενεργειακής αναβάθμισης του Λυκείου - OlaDeka

Άργος Ορεστικό: Έβαλαν φωτιά στα υλικά της ενεργειακής αναβάθμισης του Λυκείου

Για παιχνίδι φαίνεται να… πέρασαν κάποιοι νεαροί τα υλικά με τα οποία πραγματοποιείται το έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του Γενικού Λυκείου και του 1ου Γυμνασίου στο Άργος Ορεστικό και τα έβαλαν φωτιά!

Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 11.00 το βράδυ του Σαββάτου, στον αύλειο χώρο του Γενικού Λυκείου, όπου είναι τοποθετημένα υλικά με τα οποία πραγματοποιείται το εν εξελίξη έργο της ενεργειακής αναβάθμισης του κτηρίου που στεγάζει το σχολείο. Η φωτιά, που ευτυχώς ήταν μικρή, έγινε αντιληπτή από περίοικο, ο οποίος ενημέρωση την Πυροσβεστική.

Η Πυροσβεστική έσπευσε στο σημείο του σχολείου, αλλά δεν χρειάστηκε να επέμβει, καθώς η έκταση της φωτιάς ήταν μικρή και ήδη την είχαν σβήσει οι νεαροί που την προκάλεσαν.

Πάντως δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλούνται προβλήματα στην αυλή των συγκεκριμένων σχολείων, καθώς κάθε νύχτα συγκεντρώνονται δεκάδες νέοι και συχνά έχουν παρουσιαστεί παραβατικές συμπεριφορές. Την ίδια ώρα, δεν είναι λίγοι εκείνοι, που δεν κρύβουν την ανησυχία τους για την τύχη των κτηρίων των δύο σχολείων (Γενικό Λύκειο και 1ο Γυμνάσιο) που με την ενεργειακή αναβάθμιση τους, άλλαξαν ριζικά και την αισθητική της περιοχής. Κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με βεβαιότητα αν η εικόνα αυτή θα διατηρηθεί ή αν οι εν λόγω νεαροί θα προβούν σε βανδαλισμούς, προκαλώντας εκ νέου φθορές στα κτήρια που πλέον δείχνουν καινούργια!

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria