Παγκόσμιο: Στον μεγάλο τελικό Νάτσιουλα και Χρήστου - OlaDeka

Παγκόσμιο: Στον μεγάλο τελικό Νάτσιουλα και Χρήστου

Το μέλλον της ελληνικής κωπηλασίας δίνει βροντερό “παρών” στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων στο Πλόβντιβ της Βουλγαρίας και σκορπίζει αισιοδοξία ότι θα έρθουν πολύ σύντομα κι άλλες ανάλογες ιστορικές στιγμές σαν αυτή του Στέφανου Ντούσκου πριν λίγες μέρες στο Τόκιο.


Τα έξι από τα επτά ελληνικά πληρώματα που μετέχουν στη κορυφαία διοργάνωση για αθλητές κι αθλήτριες κάτω των 19 ετών προκρίθηκαν στους μεγάλους τελικούς της Κυριακής και το ένα στον μικρό τελικό δείχνοντας ότι το μέλλον προδιαγράφεται λαμπρό.
Σήμερα Σάββατο από τα πέντε πληρώματα που αγωνίστηκαν σε ημιτελικούς τα τέσσερα προκρίθηκαν στους τελικούς . Πιο συγκεκριμένα και κατά χρονολογική σειρά που αγωνίστηκαν πρώτοι εξασφάλισαν την πρόκριση τους στον μεγάλο τελικό της δίκωπου άνευ οι Χρήστος Μαργαριτογλου και Απόστολος Λυκομητρος που κατέλαβαν την 3η θέση στον ημιτελικό με χρόνο 6:51.45.
Στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου πρωταθλήματος και το διπλό σκιφ των αγοριών με τους Ανδρέα Αθανασιάδη-Καούδη και Κωνσταντινο Χρήστου Το ελληνικό πλήρωμα πήρε την 3η θέση στον ημιτελικό με χρόνο 6:32.86
Η τρίτη πρόκριση σε τελικό για τα ελληνικά κουπιά στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ήρθε από τις Στελλα Νάτσιουλα και Κατερινα Γκόγκου(ΦΩΤΟ) που πήραν την 3η θέση στον ημιτελικο του διπλου σκιφ νεανίδων με 7:17.49 και προκρίθηκαν στα 6 κορυφαία πληρώματα της διοργάνωσης.
Η Ευαγγελία Φράγκου έγινε η 4η ελληνική συμμετοχή στις πέντε σήμερα που σφραγίζει την παρουσία της στους τελικούς του Παγκόσμιου πρωταθλήματος Η Ελληνίδα κωπηλάτρια πήρε την 3η θέση στον ημιτελικό του σκιφ Νεανίδων και θα είναι παρούσα στο μεγάλο τελικό της Κυριακής με χρόνο 7:45.36.
Στον μικρό τελικό του σκιφ Εφήβων στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Πλοβντιβ στη Βουλγαρία θα αγωνιστεί ο Ιάσονος Εξάρχου που κατέλαβε την 5η θέση στον ημιτελικό του αγωνίσματος με 7:12.16.
Υπενθυμίζεται ότι από τις προηγούμενες μέρες είχαν προκριθεί στους τελικούς και οι δυο ελληνικές τετράκωπες εφήβων και νεανίδων φτάνοντας έτσι συνολικά τους 6 τελικούς για το φινάλε της διοργάνωσης.
Ποιο αναλυτικά το ωρολόγιο πρόγραμμα των ελληνικών τελικών της Κυριακής (ίδιες ώρες):
10:15 Σκιφ Εφήβων (Μικρός τελικός)
11:20 Δίκωπος άνευ Εφήβων (Τελικός)
11:35 Τετράκωπος άνευ Νεανίδων (Τελικός)
11:50 Τετράκωπος άνευ Εφήβων (Τελικός)
12:40 Διπλό σκιφ Νεανίδων (Τελικός)
12:55 Διπλό σκιφ Εφήβων (Τελικός)
13:45 Σκιφ Νεανίδων (Τελικός)
Καλή επιτυχία σε όλα τα πληρώματά μας

Πηγή

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria