Ζ. Τζηκαλάγιας - Πανελλαδικές: "Όσον αφορά την Καστοριά εκφράζω την ικανοποίησή μου για τον αριθμό των εισακτέων" - OlaDeka

Ζ. Τζηκαλάγιας – Πανελλαδικές: “Όσον αφορά την Καστοριά εκφράζω την ικανοποίησή μου για τον αριθμό των εισακτέων”

Συγχαίρω όλους τους αποφοίτους που εισάγονται στο Πανεπιστήμιο, ευχόμενος καλές σπουδές και ευόδωση των προσδοκιών τους. Σε όσους δεν εισάγονται τους διαβεβαιώνω πως η επαγγελματική επιτυχία στη ζωή δεν εξαρτάται από ένα πτυχίο.
Βλέποντας τους αριθμούς των εισακτέων διαπιστώνω πως επιβεβαιώνονται οι προβλέψεις μας. Η καθιέρωση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής συνέβαλλε στο να εισαχθούν στα ΑΕΙ φοιτητές με βαθμολογίες >7,γεγονός που από μόνο του θα ανεβάσει το επίπεδο σπουδών.Ξεκολλήσαμε από το 1 και το 2,βάζοντας μεταβατικά < νερό στο κρασί μας> και κατεβήκαμε από το πασίγνωστο θέσφατο της βάσης του 10. Οι οιμωγές του Σύριζα για θέσεις στα ΑΕΙ που έμειναν κενές, μόνο θυμηδία προκαλούν γιατί διαιωνίζουν την μετριότητα και τις στρατιές των ανέργων πτυχιούχων.
Όσον αφορά την Καστοριά εκφράζω την ικανοποίησή μου για τον αριθμό των εισακτέων. Στα τμήματα Πληροφορικής και Οικονομικό καλύφθηκαν 100% οι θέσεις,στο τμήμα Ψηφιακών Μέσων και Επικοινωνίας ο αριθμός είναι επαρκής για πολύ καλές σπουδές, ενώ ο ελάχιστος αριθμός στο Μαθηματικό επιβεβαίωσε τις προβλέψεις όλων από τον πρόχειρο τρόπο δημιουργίας του από την προηγούμενη κυβέρνηση.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria