Ζ. Τζηκαλάγιας: Η Πεντάβρυσος αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας - OlaDeka

Ζ. Τζηκαλάγιας: Η Πεντάβρυσος αξίζει ιδιαίτερης προσοχής και φροντίδας

Το απόγευμα του Σαββάτου έγινε σύσκεψη στο κοινοτικό γραφείο της Πενταβρύσου. Αποδείχθηκε πως δίκαια θεωρείται ένα από τα δυναμικότερα και νεανικότερα χωριά του Νομού μας. Παρέστησαν ο Πρόεδρος της Κοινότητας,ο Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου, όπως και των Αθλητικού Συλλόγου, Περιβάλλοντος και της Βιβλιοθήκης. Ενθαρρρυντική πολύ η παρουσία ως εκπροσώπων νέων παιδιών και γυναικών. Στην ευρεία συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων αναλύθηκαν διεξοδικά όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν(πορεία φράγματος Νεστορίου,αρδευτικό Πενταβρύσου,έλλειψη παιδικής χαράς,ελλείμματα στην αγροτική οδοποιία,ανάγκη αναβάθμισης ανοικτού σταδίου και κλειστού γυμναστηρίου,< πέντε βρύσες> κ.λ.π).

Ο Βουλευτής δεσμεύτηκε και ήδη ξεκίνησε τις παρεμβάσεις του προς τον Δήμο της Καστοριάς για την διασφάλιση της απαιτούμενης προτεραιοποίησης.

Το πρωινό της Κυριακής μεθεόρτια στον Άγιο Νικάνορα στο Φουντουκλή,κτητορικό μνημόσυνο και αγιασμός για την πολύ όμορφη φωτογραφική έκθεση για τα 200 χρόνια από την έναρξη της εθνικοαπελευθερωτικής Επανάστασης του 1821.

Από το Γραφείο Τύπου.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria