ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ - OlaDeka

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΛΟ

Κατόπιν της λήξης των δηλώσεων συμμετοχής για τα πρωταθλήματα και το κύπελλο , Η Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Σ. Καστοριάς με την υπ΄ αριθμ. 13/25-08-21 απόφαση της ενημερώνει τα σωματεία – μέλη της σχετικά με τα Πρωταθλήματα και το Κύπελλο της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 τα παρακάτω:

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

• Αποτελείται από δέκα τρεις (13 ) ομάδες και το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλό με διπλούς αγώνες.

**Η ομάδα των Ελπίδων Μεσοποταμίας που είχε δικαίωμα να αγωνιστεί στην Α’ κατηγορία, δήλωσε συμμετοχή στην Β’ Κατηγορία.

• Ημερομηνία έναρξης ορίζεται το Σάββατο 09/10/2021.

• Ο Πρωταθλητής λαμβάνει μέρος σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στην Γ΄ Εθνική Κατηγορία. Με βάση την οδηγία της Ε.Π.Ο. ο πρωταθλητής πρέπει να δηλωθεί έως τις 18 Απριλίου 2022.

• Υποβιβάζεται στην Β΄ κατηγορία η ομάδα που θα καταλάβει την τελευταία θέση της βαθμολογίας (13η).

Αναλυτικά υποβιβάζεται απευθείας ο τελευταίος του βαθμολογικού πίνακα (13ος) και ο προτελευταίος (12ος) εάν ο πρωταθλητής δεν προβιβαστεί μέσω των μπαράζ στην Γ’ Εθνική κατηγορία. Με βάση την προκήρυξη για την αγωνιστική περίοδο 2022-2023 θα συμμετέχουν δώδεκα (12) ομάδες στην Α’ Κατηγορία και όσες δηλώσουν συμμετοχή στην Β’ κατηγορία. .

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

• Αποτελείται από έντεκα (11) ομάδες και το Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί σε έναν όμιλό με διπλούς αγώνες.

• Ημερομηνία έναρξης ορίζεται η Κυριακή 10/10/2021.

• Προβιβάζεται στην Α΄ κατηγορία ο Πρωταθλητής της κατηγορίας. ΚΥΠΕΛΛΟ Συμμετέχουν οι δέκα τρείς (13) ομάδες της Α’ κατηγορίας και τρείς (3) ομάδες της Β’ κατηγορίας που δήλωσαν συμμετοχή.

• Θα γίνει σε τέσσερις (4) ομίλους με τέσσερις (4) ομάδες ο καθένας, σε τρία (3) μονά παιχνίδια μετά από κλήρωση. Οι δύο ομάδες από κάθε όμιλο που θα προκριθούν, θα αγωνιστούν σε μονούς αγώνες μετά από κλήρωση.

• Ημερομηνία έναρξης της πρώτης αγωνιστικής ορίζεται το Σαββατοκύριακο 18-19/9/2021.

– Αγώνας για το Super Cup δεν θα διεξαχθεί αφού τόσο το πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας, όσο και το κύπελλο ακυρώθηκαν για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021.

Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 30-08-2021 ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΗΣ Ε.Ε. ΤΗΣ Ε.Π.Σ. ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ Μ.Μ.Ε.

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria