Δήμος Άργους Ορεστικού: Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα - OlaDeka

Δήμος Άργους Ορεστικού: Στον αέρα η νέα ιστοσελίδα

Με σύγχρονο σχεδιασμό, εμπλουτισμένο περιεχόμενο και στόχο την έγκαιρη και έγκυρη πληροφόρηση για όλα όσα συμβαίνουν, βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στον αέρα ο νέος δικτυακός τόπος του Δήμου Άργους Ορεστικού.

Το νέο portal, που κατασκευάστηκε εξ ολοκλήρου από το προσωπικό του Δήμου, έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την απλότητα στην πλοήγηση, ώστε όλοι οι χρήστες να έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν εύκολα αυτό που αναζητούν.

Ο ιστότοπος χωρίζεται σε δύο βασικές κατηγορίες, τους «Δημότες» και τους «Επισκέπτες», προσφέροντας όλα τα απαραίτητα εργαλεία για τη διευκόλυνση των δημοτών, αλλά και πλούσιο υλικό για την ιστορία του Δήμου, την κοινωνική και πολιτιστική του ταυτότητα και τους αναπτυξιακούς του στόχους.

Δύο από τις πιο ενδιαφέρουσες ενότητες του δικτυακού τόπου είναι η ενότητα του Οδηγού του Πολίτη, στην οποία παρουσιάζονται συγκεντρωμένες όλες οι διοικητικές πράξεις ανά τμήμα με οδηγίες και συνοδευτικό υλικό και η ενότητα των Έργων, η οποία περιλαμβάνει συγκεντρωμένα και ομαδοποιημένα όλα τα έργα που έχουν ολοκληρωθεί, βρίσκονται σε εξέλιξη, έχουν ενταχθεί ή πρόκειται να ενταχθούν σε χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να έχουν όλοι πρόσβαση στην πληροφορία.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας εντάσσεται στη στρατηγική του Δήμου Άργους Ορεστικού για τη μετάβαση στο ψηφιακό μέλλον, ενώ σύντομα θα τεθεί σε λειτουργία η πλατφόρμα ηλεκτρονικής εξυπηρέτησης των πολιτών, η οποία θα παρέχει και τη δυνατότητα ηλεκτρονικής πληρωμής λογαριασμών.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κοινοποίηση
recurring
Σας αρέσει το OlaDeka?
Κάντε μας like στο Facebook!
Κλείσιμο
Ola Deka Kastoria